Sayfa 46/350 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1.  Alıntı Originally Posted by player2974 Yazıyı Oku
    Hocam ciddi kumarhaneye döndü buralar. Dün ve bugün manyak ettiler bizi. Dediğin gibi dolar longlasaydık 3/1 ile paramızın, şuan portföyün iki katını görmüştük.
    Gecenlerde arkadas arabasini satmis, bana sordu, sen nasil olsa bu islerle ugrasiyon ne alayim dedi, aselsani duymus aselsan alayimmi bende dedim dolar al bu ulkede dolardan simdiye kadar kim para kaybetmis
    Aldiginda dolar 4,50 idi daha aradan kac gun gecti bilmiyorum simdi nerdeyse 5,50 ye dayandi.
    Bizde viopda sinir krizleri geciriyoruz.
    3-5 para babasi fonum elinde oyuncak olmus.

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

2. Al iste an itibariyle yaptigi hareketi gordunuz, sizlerden ses soluk cikmiyor keyifler yerindedir umarim

Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

3. Benim sistemim 10 bin puanı aldı, ağustos başından bu yana ama 12 ayda böyle bir performansı yok maalesef. Ara ara çalıştırıyorum. Malum, bu aralar saçma sapan haraketlerden de korkuyorum. Bu ay sadece 4700 puan alabildim.

endeks.jpg

4. Benim sistem nakitte 1 aydir dahada aktif olmadi bu gidislede zor aktif olur henuz ciddi bir dayak yemedi bugunde 500 puan civari kaybetti.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

5. Bir yandanda ana yone gore baska hesabimdan orta vadeli viop islemleri aciyorum dolar long viop short gibi.

Sistem tarafida iyi gidiyor simdilik 1 2 tur sonra ana sermayeyi gecebiliriz.

Bakalim hakkimizda hayirlisi
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6. Endex bugun 10 puandan fazla yol yapti ben -300 puanla ciktim bu gunden.

Gözüm kaliyor böyle günlerde

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ben sistem kapamadim, saglam zarar yazdi,
    Boyle bir gunde bile geceden shorta kalan sistemi piyasayi yukseltip longa soktular, simdide tekrar dusuyo saka gibi , halen zarar ☺
    Son zamanlarda bide sistem zarar yazip haberler dusmeye baslayinca trend beklentisiyle lot miktarini arttirdim, zararda misilleme oldu.
    Zaten cok yuksek lotlarla oynamadigim icin sorun degil.
    Ama bu is bana artik yeni stratejilerin dogmasina yol acti.
    Yola ne diye ciktik.
    Biz kazanana kadar bu is bitmeyecek.

8. Bu nedir ya bu nasil bir zarar yazmadir, lanet olsun boyle borsaya

Sayfa 46/350 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •