Sayfa 365/760 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

batik65 Guest
    Gözüm hep üzerindedir blcyt'nin dostum,ındex grubun şirketlerinden despec'in bilançosu iyi geldi ve bunu fiyatına yansıttı, ciddi bir kalkış ta yaptı aynı şeyi ındeste bekliyorum , bekleyelim bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler

2. bugün yemleme yaptım biraz adam aldı. anladığım kadarıyla ak yatırım iştahlı ve mal istiyor. bence de artık gemiyi terketme zamanı değil. yarın yerine koyalım bari sıkıntı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    bugün yemleme yaptım biraz adam aldı. anladığım kadarıyla ak yatırım iştahlı ve mal istiyor. bence de artık gemiyi terketme zamanı değil. yarın yerine koyalım bari sıkıntı yok.
    dostum kaça yazmıştın ?? onları ben almış olmayayım...gerçi benim kurum deniz yatırımdır...1,40 lardan 86 bin adet aldım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum kaça yazmıştın ?? onları ben almış olmayayım...gerçi benim kurum deniz yatırımdır...1,40 lardan 86 bin adet aldım...
    Sen değilsin keko

5.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    Sen değilsin keko
    o suçlunun ben olmadığıma sevindim dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. ykb ve şeker bu tahtada hep vardı da bu ak nerden çıktı çözemedim. bu 3 üde alıma geçtiler. ak dediğim gibi çok iştahlı ama çok da akıllı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi geçtin mi yoksa buraya.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Abi geçtin mi yoksa buraya.
    kim dostum ??

Sayfa 365/760 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •