Sayfa 837/1023 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Ekonomik manipülasyonlar üzerinden bize diz çöktüreceğini zannedenler bu milleti hiç tanımıyor
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Kazıkçı yerlerden dolar altın almayın.Mesela A Haberde bugün saat 17:42 itibariyle cumhuriyet altını 1465 TL

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    bunlar stratejist uzun kulak

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Umit Yazıyı Oku
    Geminin kaptanı korkmayın diyor zaten, geçici süreç olduğunu bir süre dişimizi sıkacağımızı anlatıyor. Bu sadece borcu olanın ya da olmayanın sorunu değil, geleceğimizi etkileyecek bir sorun. Panikten ziyade bunun bir milli mücadele olduğunu idrak etmek lazım.

GM6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Titaniğin kaptanı da öyle diyordu ama sanıyorum kendisi sağ kurtulurken ona inananlar rahmetli oldu

5.  Alıntı Originally Posted by Umit Yazıyı Oku
    2018 yılı daha sıkı kenetlendigimiz yıl olarak tarihe kayıt ediliyor. Dolar yükseldi diye sevinen güruh, aynı gemide olduğumuzu unutmayalım.
    O gemiyi batırmaya çalışanlara hesap soracaksın. Burada yazanların tamamı nasıl bu hale getirildik diye figan ediyor. Yanlış adrestesin.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu mesajı kim atıyor bospo, o kadar da değildir herhalde.
    kim atacak. o. cocugu pkk destekcisi alman medyasi. kina yakiyorlardir su anda. turkiye batarsa ama o multecileri kucaklarinda bulduklarinda gorecem ben onlari

Alıntı Originally Posted by Umit Yazıyı Oku
    Geminin kaptanı korkmayın diyor zaten, geçici süreç olduğunu bir süre dişimizi sıkacağımızı anlatıyor. Bu sadece borcu olanın ya da olmayanın sorunu değil, geleceğimizi etkileyecek bir sorun. Panikten ziyade bunun bir milli mücadele olduğunu idrak etmek lazım.

GM6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Asıl mesele bu zaten. Korkmayın dedikçe korkuyorum ben. Geminin kaptanı daha bir ay önce bakın dolar düşecek bunu çok net söylüyorum demişti. Neler oldu bak. Güvenelim mi ? Ben güvenmiyorum sen güven.
    Kendi kendine gelmedi ülke bu hale. Batırdılar bizi. Dış mihraklara suç atmak için de hiçbir şey yapmadan Allah'a havale etti işi. Olay bu

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Merkez kendini gösterecek mi göstermeyecek mi?. Göstermeyecekse bankacılık sistemini riske atmış olacak.
    TMSF merkeze el koymuş olmasın?

Sayfa 837/1023 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •