Euroyuda *** ettik diðer em paralarýnýda
dxy ve dünya bizim yüzümüzden nanay oldu.
Hepsi þu an reise kýzgýndýr ama biþeyde diyemiyorlar aq yazýk valla reis harbi dünya lideri oldu, fasülyeden lider
Ytd
Yazýk bizim ekonomist yetiþtiren ünüversitelerimiz bu kadarmý kalitesiz yoksa Bloomberg e çýkanlar mý hep kalitesiz?
Hep ayný terane
Ülke elden gidiyor ,onlar makro nedenlerle açýklayamýyorlarmýþ...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
kalitesiz ama bilgi, zeka, akýl anlamýnda deðil, herþeyi biliyorlar, ben onlar gibi düþünemem ama tahmin etmeye çalýþýyorum
þöyle diyor olabilirler; ben 40 yaþýndayým , doðrularý söylesem ya iþten atacaklar yada soruþturmaya vs maruz kalacaðým.. peki elime ne gececek? doðrularý söyleyince iktidar beni dikkate alacak mý .. bunun cevabý ; tabiki hayýr oluyordur.
yani bloomberght dekiler biraz gerçeklerden bahsetseler veya eleþtirel tavýr takýnsalar türkiye için faydalý hiç birþey olmayacaðý gibi kendileri için çok kötü sonuçlarý olabilir..
asýl önemli olan teknokrat , bürokrat vs.. bunlarda böyle düþünüyor, bilinmeyen birþey yoktu ve hala yok.. ama korku var, ve çýkýþ yapmanýn hiç bir getirisi yok (akýllý adamlar)
muhtemelen dünya kadar maaþ alýyorlar. benim asýl t akýldýðým konu bence özellikle cumhurbaþkaný ve akp de ülkenin tamamen kötülüðünü istemiyordur.
bence ülkeye yön veren bozuk bir zihniyet , üst akýl var, yada akp nin beynini yýkayan , en azýndan cumhurbaþkanýn süreklibeynini yýkayan ülkenin kötülüðünü isteyen (insanlarýn) birileri var.
baþka açýklamasý yok bu iþlerin.
Yer Ýmleri