Sayfa 799/1252 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. odeobank saat 16.00 ya kadar %24 50 günlük bonosu var. min 100 bin şimdi eft yapsam yetişmez .

2.  Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    odeobank saat 16.00 ya kadar %24 50 günlük bonosu var. min 100 bin şimdi eft yapsam yetişmez .
    sadece bugune ozel mi? yarında aynı bonodan yararlanabilirmiyiz?

Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    takasbanka parayı nasıl gönderiyorsunuz?
    ben viop hesabına gönderdim teminat yatırdım ertesi gün baktım para aynıpara
     Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Aracı kurum değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Bu sabah verdiğim emir iletilmedi uyarısı alıyorum diye 3 kere alış girdim almadı sanıyordum sonra baktığımda tüm lotları hesapta görünce şok oldum anlık ufak al-sat ile maliyet yükseltecekken düşüşle maliyet yükseltmiş olduk haliyle lot olmadığından satışta girmedim sonra ziraatyatırımı en az 10 kere aradım normalde çalmadan telefon açan kurum telefonlara cevap vermedi sinirimi bozdu bu da benim.. O yüzden Sordum genelde günlükte aracı kurumda değerlendiriyorum boştaki parayı sakıncası yoksa sizin kurumu öğrenebilirmiyim?
    Boştaki para için repo sözleşmesi var ise adam takasbank piyasasındaki ortalamadan sizin parayı bağlaması lazım...Hatta bazı FX ve borsa yapanlar (azeriler) 10K üzerini çok yüksek mevduata bağlıyorlardı...

Aracı kurum pazarlamadığımdan dolayı banka olmayan kurumlarla gecelik oran ve diğer masraflar konusunda telefonla bilgi alabilirsiniz...Hatta belirli bir hacim yaratıyorsanız ekran falan bedava olan birçok kurum var...

Birazda araştırmak lazım...Sonuçta paraız pul olmadan ksımende olsa biraz faiz vs alabilmek de önemli....

4. bono, tahvil işlemini benim gibi hiç yapmamış kişiler için faydalı bir video...izlemenizi tavsiye ederim...videoyu hazırlayan aracı kurumu ilk defa duydum..bulunduğum şehirde şubesi yok...günahımı almayın..

https://www.youtube.com/watch?v=OFPfkOvlpbU

5.  Alıntı Originally Posted by hayırlı sabahlar Yazıyı Oku
    Arkadaşım soruyor bu işi internetten mi yapacak.Yaparken hesabı önce vadesize alıp.sonra mı hesabı kapatacak
    Teb marifetli için soruyorsanız cevap evet
    Önce marifetli hesap boşaltılacak

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şekerbankta Masaya karşıma 60 yaşlarında bir kadın oturdu 4 m parayı en son 13 ten bağladınız bugün kaç olacak dedi 15 diyor temsilci şaka gibi . Kadında allah razı olsun dedi ahah
    Hocam yardım etseydiniz teyzemize
    15K farkeder nerdeyse

7.  Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    odeobank saat 16.00 ya kadar %24 50 günlük bonosu var. min 100 bin şimdi eft yapsam yetişmez .
    Şansınızı deneyin bence, belki saati esnetebilirler

8.  Alıntı Originally Posted by fcsteo7 Yazıyı Oku
    sadece bugune ozel mi? yarında aynı bonodan yararlanabilirmiyiz?
    bugün son muş.

Sayfa 799/1252 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •