Sayfa 865/1252 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Bankalar da az aç değil..

Yatırım tavsiyesi değildir...
    mt yi aradığınızda özel dolar kurundan alabiliyorsunuz makas 6 kuruşa kadar inebiliyor fakat telefon açıp ulaşıp alım yapılana kadar fırsat kaçmış oluyor inernette makas 5 kuruş olsa bende bir ya nasip diye gireceğim ama makas batıyor

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mt yi aradığınızda özel dolar kurundan alabiliyorsunuz makas 6 kuruşa kadar inebiliyor fakat telefon açıp ulaşıp alım yapılana kadar fırsat kaçmış oluyor inernette makas 5 kuruş olsa bende bir ya nasip diye gireceğim ama makas batıyor
    Merak etme Bahri daha çok fırsat verecek alım için.. Stres yok panik yok.. Her türlü kazandıracak.. Düştüğü yerden kademeli alımla bakıcaz önümüze.. 6 nın altını bir daha görürüm mü bilmiyorum ama altına geldiği her durum alım fırsatı..

3. Bloomberg te deniz bankin kronik genel müdürünü çıkarmışlar. Inanın bu adamın uzun yıllar nasıl genel müdürlük yaptığını anlarsınız. Uzun konuşuyor fakat tamamen bomboş. Allah bu halka yardım etsin. Tamamen boş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    günlükte 4000k
    deniz öb de 18 veriyorlar normal mi şuan ?

günlük te 20.15
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Denizbank ta makas şuan 5 kuruş daha da düşük yer var mı acaba denizfx reklamı gördüm orada nasıldır?

6. Rusya ve Çin nin parayı altına gömdüğü gibi insanların da altına gömmesini istiyorlar heralde.. Ama çok geç..

https://www.bloomberght.com/haberler...i-swap-hamlesi

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Anadolubank da 21.00% yapmis.

Syg,
    Günlük Sordunuzmu?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Denizbank ta makas şuan 5 kuruş daha da düşük yer var mı acaba denizfx reklamı gördüm orada nasıldır?
    fx konusunu keşke bilsem ama bilmiyorum

Sayfa 865/1252 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •