Sayfa 316/1024 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Asrın liderimiz bu millete "İbrahim Milleti" diyor.

"İbrahim Milleti"nin parası "Türk Lirası" olmaz.

Asrın liderimiz bizi bu çelişkiden kurtarmalı ya "İbrahim Liramız"olmalı ya da "Türk Milleti" olmalıyız...
    Her durum ve şartta "tukaka" demek isteyen bir gerekçe buluyor kendine. Bak bazı Araplar destek için TL alıyor, İbrahim milletinin parasi nerede diye sormuyor bile. TL ye niye destek oluyor, İbrahim milletinden olduğu için. Umarim anlamissindir. Bu bilinci taşımayan Araplar'i da suclamayin hemen, dönün bir kendinize bakin önce. Velhasil, Atatürk de bizim, dinimiz de bizim, din kardeşimiz de bizim. Biri varsa, diğeri yok diyemezsiniz...

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    34 tl ye aldığım koyun peyniri 39.45 2.95 e aldığım ace mutfak 3.95 9.90 a aldığım bir kalıp zeytinyağlı sabun 13.95 olmuş
    Ağustos enflasyonu %3 çıkarsa öpüp başımıza koyalım
    Benim gözlemlediğim gıda ürünlerinde artış en az %30
    Hadi %20 diyelim
    Gıdanın enflasyona etkisi %20 desek, diğer şeylerin fiyatı sabit kabul etsek bile %4 yapıyor

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    6.95 e aldığım kçük vernel yumuşatıcı 9.90 7.95 e aldığım yaklaşık 1400 gr fairly bulaşık deterjanı 12.50 tl
    Dolar bazında fiyatlar hiç artmamış hatta ucuzlamış keyfini sürün, beter olmadan yeter olmaz , şimdi rahat yaşama sırası KARINCALARIN cırcır böcekleri kışı nasıl geçirirse geçirsin bu onların sorunu.

Tüm yazdığım fiyatlar 1 ay önce ine çıkmadan önceki fiyatlardı
    parasını tl de tutan salak tam 1 ay önce 4.82 den elindeki 4.820 tl yi dolara yatırsaydı
    bugün cebinde 6.000 tl si olşacakı ve 1 ay önce aldığı tüm malzemeleri tamı tamına 6.000 l vererek evine götürecekken bir salaklık edip tl de tuttuğundan çoluğunun çocuğunun rızkının 1.200 tl sini eriterek çocuğuna 6.000 tl yerine 4.820 tl lik malzeme götürebilecektir.
    Bu salaklığını ama açıklamasın çoluğuna çocuğuna açıklasın
    gelip forumlarda aylak aylak dolaşıp elinde doları olana bok atmasın vatanseverliğini atatürkçülüğünü sorgulamasın
    ben evime geçen ayki götürdüğüm malzemelerin tamamını 6.000 l ödeyerek götürürken sen çoluğunun çocuğunun 1.200 tl sini sana bu akılları verene kapttırdın.
    bir halt olacağı yok.

5. Siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları, sanatçılar vs. yani tepedikiler ne zaman tüm varlıklarını TL ye cevirirse o zaman vatandaşin çoğu döviz almayı bırakır. O zamana kadar vatandaşı suçlamanın bir manası yok.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    şimdi ata nın adını utanıp, sıkılmadan söyleyip kese kağıdı milliyetçiliği yapanlar, andımız yasaklanırken , tc tabelaları indirilirken, ataya ve silah arkadaşlarına ayyaş denilirken aklınız neredeydi niye o zaman da çıkıp millikten bahsetmiyordunuz ? Tabi o zaman elin doları cukkalanıp yandaşa betoncu ekonomisiyle beleş yaşam sağlanırken aklınıza gelmiyordu `ata` ama döt sıkışınca şimdi `ata` cılara ata satıyorsunuz dimi !... Yemezler başka kapıya, beter olmadan yeter olmaz , dolarda yükseliş kaçınılmaz.
    bunada cevap verşn attatürkçüler ben 29 ekimde anıtkbire yüreyeceğim diye fetöcü polisten gaz su jop yerken siz şimdinin atatürkçüleri tv karşısında çekirdek çıtlayıp la bu atatürkçü salaklarada ne güzel veriyorlar jopu diye kahkaha atıyordunuz.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ağustos enflasyonu %3 çıkarsa öpüp başımıza koyalım
    Benim gözlemlediğim gıda ürünlerinde artış en az %30
    Hadi %20 diyelim
    Gıdanın enflasyona etkisi %20 desek, diğer şeylerin fiyatı sabit kabul etsek bile %4 yapıyor
    O gerçek enflasyon siz ATMASYON enflasyonu dikkate alacaksınız, %1 çıkarsa insaflı davranmışlar diye öpüp başınıza koyun .

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bunada cevap verşn attatürkçüler ben 29 ekimde anıtkbire yüreyeceğim diye fetöcü polisten gaz su jop yerken siz şimdinin atatürkçüleri tv karşısında çekirdek çıtlayıp la bu atatürkçü salaklarada ne güzel veriyorlar jopu diye kahkaha atıyordunuz.
    Ben mi ! Eğer beni kastediyorsanız ya yazdığım yanlış anlaşılmış yada neyse... Saygılar...

Sayfa 316/1024 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •