Sayfa 382/1024 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İnder) Başkanı Nazmi Durbakayım: "Konut kampanyasıyla vatandaş döviz birikimini gayrimenkule döndürecek"

gülemedim bile.. içler acısı
    aslında fazla dillendirmezlerse yani uyandırmazlarsa Olur ve ekonomi kurtulur
    gerçi biraz konut alıcısı aleyhine ama
    finansal piyasalarda her daim 2 taraflı kazanan olmaz
    bazen alıcı bazen satıcı kaybediyor da olabilir

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İnder) Başkanı Nazmi Durbakayım: "Konut kampanyasıyla vatandaş döviz birikimini gayrimenkule döndürecek"

gülemedim bile.. içler acısı
    hangi salak acaba böyle bir yatırıma girer,ben dolarımı bunlara verecem HAA. ulan benim dolarımı elimden alacak güç varsa çıksın ortaya,hadi bakalım!

3. Pazar gece 6.07'den %5, Pazartesi sabah 6.08'den %20, Salı sabah 6.22'den %10 dolara girdim. 6.30 6.40 görürse %10 satmak niyetim. 6 altına inerse %25 daha almak niyetim.

Odeabank'ta makas 2-3 kuruş diye biraz para aktarmıştım. Dövize günlük 50.000 TL alım 50.000 TL satım limiti koymuşlar. MT ile görüştüm genel müdürlükle görüşüp sorayım ama volatiliteden dolayı sınırlama getirdiler dedi. GM izin verirse talimat imzalayacakmışız yükselteceklermiş bakalım ne olacak.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bizimkisi fedi bekler fed hamle yapmadan iş çıkmaz bizimkilerden yıllardır aynı geyik bekle gör politikası.
    Forumunda kar eden tek başlığı burası beyler şaka maka endekscilerin canını alıyor pala bir dolarda eli mahkum veriyor.
    hep söyledik dostum dolar harici başka kapı yaramaz diye görüyoruz işte. BİST bitik,TL faiz bitik,beton bitik. DOLARA DEVAMMM, IN GOD WE TRUST !

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    aslında fazla dillendirmezlerse yani uyandırmazlarsa Olur ve ekonomi kurtulur
    gerçi biraz konut alıcısı aleyhine ama
    finansal piyasalarda her daim 2 taraflı kazanan olmaz
    bazen alıcı bazen satıcı kaybediyor da olabilir
    nasıl bi çıkmaza saplandıklarını durmadan yineliyorlar.
    ben daha şu arada bir dillendirdikleri yabancıların konut alarak vatandaşlık alma fiyatının %50'den fazla indirim ile aşşağı çekileceğini düşünüyorum. çok su götürecek bu olaylar..

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Ben sizi iyi tanırım sayın watcher46, strongarm a takıldığınızı biliyorum
    strongarm'ında çok emeği vardır burada

sevgiler..
    kafa buluyor aklınca ama ben YEMEM,ne yazdıysak o ! Benim sayemde çokkk kişi parasını bu TL yamyamcılarından kurtardı.

Nef`in patronunun döviz isyanı
    Nef`in patronu Erden Timur'un çalışanlarına hitaben yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Timur'un videodaki sözleri şöyle:

``Candaş ol yandaş ol ne olursan ol, ama bu memleket bizim ve memleketimizi bile bile batırmaya çalışıyoruz. Siyasiler hata yapmıştır, ötekiler öyle yapmıştır... Herkes kendisini ilgilendirir. Biz böyle zor zamanlarda sahip çıkmalıyız. Döviz yükseliyor, işte sevinenler bile oluyor. Hatasının bedelini herkes öder arkadaşlar, önemli olan böyle durumda memleketine sahip çıkmak, hepinizden ricam sahip çıkın memleketinize...``
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...-isyani/209511

Kıç deliği kadar betonları oraya buraya dikip milyonları cebe indirirken , ülkeyi beton çöplüğüne çevirirken ve üstelik bu işleri elin DOLARIYLA yaparkende bağırsaydın, bu iş böyle olmaz ülke hepimizin ülkesi buna dur diyelim deseydin şimdi sana belki empati yapar adam sahiden vatan millet sevdalısı derdik lakin kıçın sıkışınca mı aklına bu memleket hepimizin memleketi diye bağırmak geliyor ! Yürrü anca gidersin, evet Dolar çıkacak ve senin gibi betoncular batacak naş naş. Sizler yok olmadan, yani BETERİ görmeden ne Dolarda artış durur nede millet yeter deyip ülkeyi bu hale getirenlerden hesap sorar. Nef beklentilerim dahilinde yoluna devam ediyor en son bilmem ne ödülü aldık Türkiyenin en güvenli beton şirketi seçildik diye sms göndermişti üstelik ret listemde oldukları halde. Bu can hığraş haykırışlar hayra alamet değil hadi bakalım...

8.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    hangi salak acaba böyle bir yatırıma girer,ben dolarımı bunlara verecem HAA. ulan benim dolarımı elimden alacak güç varsa çıksın ortaya,hadi bakalım!
    koyun çok diyeceğim ama o 100.000 konutu alanlar kimler bir bakmak lazım. sen ben dolarımı vermeye kalksak bile eğer bunda bi çıkar varsa normal bir vatandaşa sana bana yedirmezler.

Sayfa 382/1024 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •