Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    5.85 e aldýðým dolarlarý þu anda 6.33 den satack durumdayým ama elim satýþa gittmiyor inþallah hata deðildir
    Yahu artýk þu Dolarlarý der top edip koyun bir kenara, zorlayýp durmayýn üç beþ kuruþ için, bir gün sýfýr olacak o zaman ne demek istediðim çok iyi anlaþýlacak. Saygýlar

Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Yahu artýk þu Dolarlarý der top edip koyun bir kenara, zorlayýp durmayýn üç beþ kuruþ için, bir gün sýfýr olacak o zaman ne demek istediðim çok iyi anlaþýlacak. Saygýlar
    @aihsan_goker
    Bir ülkeyi veya insaný ayakta tutan düþmanlarýdýr. Biz düþmanýz diyor düþmanýn silahýna muhtaçýz. Düþman ekonomiye saldýrýyor diyoruz elimizden birþey gelmiyor. Biz ne zamandan beridir önce kendimizle sonra insanlarla YALAN ile yaþamaya baþladýk.!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    umutabi ben yýllar önce derleyip topladým (senin deyiminle) dolar faizinden vazgeçtim .. tabi benim yaþadýklarým var. banka da dolarlarýný tutanlara hata yapýyorlar diyemiyorum.

ama tabi azda olsa kötüyü düþünmek gerekirmi? bana göre gerekiyor, bu ülke de çok kötü þeyler yaþamamýþ insanlar için gerekmiyor olabilir.

Alýntý Originally Posted by cankan Yazýyý Oku
    umutabi ben yýllar önce derleyip topladým (senin deyiminle) dolar faizinden vazgeçtim .. tabi benim yaþadýklarým var. banka da dolarlarýný tutanlara hata yapýyorlar diyemiyorum.

ama tabi azda olsa kötüyü düþünmek gerekirmi? bana göre gerekiyor, bu ülke de çok kötü þeyler yaþamamýþ insanlar için gerekmiyor olabilir.
    O iÞ bankasý genel müdürü de geçenlerde çýkýp yandaþ hokkabazlýðý yapýp Dolarýn sonu geldi gibisinden laf ettiði gün ben bankalara sýfýrý verip o defteri kapadým. Baþkasýnýn ne yaptýðý ne düþündüðü beni bu saatten sonra zerre kadar ilgilendirmez.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •