Sayfa 441/1024 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,455
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Eski Dünya Bankası Baş Ekonomisti Prof. van Winjbergen: Türkiye en sonunda IMF'ye gidecek Eski Dünya Bankası Baş Ekonomisti Prof. van Winjbergen: Türkiye en sonunda IMF'ye gidecek
    Capital, gelişmekte olan ülkelerden Güney Afrika ve Brezilya paralarının da krizden etkilenerek domino etkisiyle yıkılabileceğini, ancak Avrupa ve Euro Bölgesi ülkelerinin krizden doğrudan etkilenmeyeceğini yazdı. Ekonomi dergisi, TL krizinin kısa vadede çözülmeyeceğini, zira bağımsız olmadığı düşünülen Merkez Bankası'nın gerekli önlemleri almadığına vurgu yaptı.
    Türkiye krizinin üzerinden 2 hafta geçmesinin ardından, krizin dünya ve Avrupa ekonomilerine etkilerini inceleyen Capital, "Türk lirası etrafında yaşanan ekonomik kriz, gelişmekte olan pek çok ülkede türbülansa yol açtı. Korkulardaki artış, piyasalarda güçlü bir etki yaratan derin bir krizi tetikleyebilir" uyarısında bulundu.

Krizin etkilerinin Türkiye'nin sınırlarını aşması nedeniyle tüm dünyada dikkatle izlendiğine dikkat çeken Capital, Avrupa bankacılık stoklarının yanısıra, bazı gelişmekte olan ülkelerinin para birimlerinin de, uluslararası yatırımcıların topluca çekilmesi nedeniyle domino etkisinden zarar gördüğünü dile getirdi.
    Seçim öncesi imf ye gidemezler
    Zaten bunların kitlesinin de umurunda değil
    Parasızlıktan hapishaneleri boşaltacaklar
    1 milyona yakın Suriyeli daha girecek bize
    Çok karamsarım bugün...
    2 yıl önce kendimi zorlayıp da Ankara anlaşmasıyla İngiltere’ye gitmediğime üzülüyorum
    Çocuklarımın geleceğinden çok endişeliyim
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

2. Eveeet...
    Adı Türk sahibi Arap olan Türk Telekom,Türk bankalarının kucağına bırakıldı bugün resmî olarak

Sonuç...
    Türk bankaları şimdi Arapların 4.75 milyar dolarlık zararını ödeyecek..

Ver mehteri...

3. bu saatten sonra artırım ancak dad li öpücük olur.

4. Dün "herif" isimli gizemli yatırımcı bist'ten 396milyonTL lik hisse aldı. Enteresandır bu alımı ile bankacılık endeksi %3'ün üstünde yükseldi.

Akşamına MOODY's ten bankalara karşı not indirimi geldi.
    https://m.moodys.com/research/Moodys...key--PR_388052

Bugün %1 eksiye düşen endekse yine dalarak an itibari ile 56 milyon TL lik hisseyi aldı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Eylül vadelide makası 1200 den 900 pipse çektiler nerdeyse maşallah hayırlı işler be kardeşim ekim vadede makas 2300 pips ama nasıl iş ulan bu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6. İkinci çeyrek bilançosuna göre yapılmış hesap. Dolar/TL : 4,56 iken.

7. Faizin artmasını bekleyen ekonomistler dikkat ederseniz bilimsel açıdan olması gerektiğini söylüyorlar ama yapılırmı yapılmaz mı orasını bilemem lafını da cümlenin sonuna ekleyerek

8. Tengri Han

Artış beklemeyenlere beni de ekleyebilirsin

Ayrıca lüks ve ithal tüketim son sürat devam
    Geçen evlilik işim vardı :D gerçi iptal oldu aç gözlülük ve istekler yüzünden evlilik yolundan geri döndüm.

O dönemde nişanlıma diyorumki gel beyaz eşyamızı arçelik veya vestel alalım çok durumum yok zaten diyorum :D bana verilen cevap 1 kere evleniyorum en iyisi olsun bosh marka istiyorum.

Bu millet Macaristan Polonya standartlarında yaşayacak imkana sahipken İnstagram ve sosyal medyada insanların birbiri ile sidik yarıştırması sonucu Almanya Hollanda kalitesinde yaşamaya çalışıyor bunu da kredi ile yapmaya devam ediyorlar

Sayfa 441/1024 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •