Originally Posted by Ahme Akbank 19 veriyor ilgilenene duyurulur. iyi oran tlciler için. bana da aynı oranı verdiler bende günlükteyim kafam rahat dedim
Originally Posted by dell14 bunu ornek ,teb in sitesinden alabiliyormuyuz ,nasıl alacagız? Ziraat dışından alamazsın. Para piyasaları fonu o kuruma özgüdür. ancak diğer fonları alabilirsin. Örnek ziraat altın katılım fonunu teb ten de alabilirsin. Teb yatırım işlemleri kısıma girince ilk sırada yatırım fonu çıkıyor karşına oradan alabilirsin.
TEBFx: 6,3380-6,4251
Originally Posted by yuji TEBFx: 6,3380-6,4251 fx in ne anlamı kaldı o zaman ? bankadan pek farkı kalmamış
Originally Posted by bahri fx in ne anlamı kaldı o zaman ? bankadan pek farkı kalmamış bu ne biçim fx, emir yok her şey manuel,makaslar bahçe makası. adı fx gerisi palavra
Originally Posted by balbatros Ziraat dışından alamazsın. Para piyasaları fonu o kuruma özgüdür. ancak diğer fonları alabilirsin. Örnek ziraat altın katılım fonunu teb ten de alabilirsin. Teb yatırım işlemleri kısıma girince ilk sırada yatırım fonu çıkıyor karşına oradan alabilirsin. Doğru baktım şimdi para piyasası fonları gelmiyor başka bankaların Öğrenmiş olduk, teşekkürler
Originally Posted by bahri fx in ne anlamı kaldı o zaman ? bankadan pek farkı kalmamış Bu da TEB'in normal doviz makası: 6,32050-6,41770 Fark yok FX deyince janjanlı yanıp sönen ekran anlıyorlar galiba sadece
Originally Posted by yuji Bu da TEB'in normal doviz makası: 6,32050-6,41770 Fark yok FX deyince janjanlı yanıp sönen ekran anlıyorlar galiba sadece akbank alış 6.32 satış 6.42 hemen hemen aynı
Forum Rules
Yer İmleri