Sayfa 532/1024 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bakın ben size realiteden bahsedeyim, en son bir memur arkadaşım dün maaşını aldı ben arık Dolar alacağım dedi 200 Dolar aldı 6.60 dan . Bana sordu alayım mı bu fiyattan diye dedim alış satış kaç dedi 5.90- 6.60 ( o sıra bankalar arası piyasa da satış 6.42 idi ) valla dedim sen bilirsin o da kendi bildi gitti aldı. Kısacası eski günlere geri döndük ,millet fiyata bakmadan üç beş kuruşunu dahi Dolara gömmeye başladı. Şimdi bu ahval ve şerait aldında sorarım size TEKNİK MEKNİK işler mi ?
    işler tabi..
    o konu sizin ilgi alanınıza girmiyor umutabi

ama bu konuda çok saygın ve emeği olanlar var..
    haksızlık olur..

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bence ucuz yollu çinden bulup onuda ithal edip yolunu bulur bu çakallar
    ASUZU başlığında bundan 8-9 ay kadar buna benzer şeyler söylediğimde;Yerli otomobil muhabbetinin bir seçim yatırımı olduğunu söylediğimde yemediğim küfür/hakaret kalmamışdı

Diyebilirsiniz ki:Sn Tengri Han başlıklar da küfür yemekten zevk mi alıyorsun? Hayır tabiki ama "ayı"lığı seviyorum,"ayı"lıktan korkmuyorum..Yediğimiz küfürlerde yanımıza kar kalıyor...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Sayın Umutabi , geçtiğimiz 15 yılda değerli TL. yüzünden yüzlerce ,belki binlerce firma üretimi bırakmak zorunda kaldı. Şimdi bu firmaların sahiplerinde yeterince bilgi birikimi var. Sadece sermayeye ihtiyaçları var. Bu insanlar para kazanacaklarına inanırlarsa 2 yıl içinde eskiden daha fazla üretmeye başlarlar. Bence destek verilirse önümüzde ki 2 yıl sonra en azından bir umudumuz olur. Yoksa başka çare ne var ki. Ha gene IMF.e gidelim. Borç alalım. Bir kaç yıl idare ederiz. Sonra gene kriz. Üretim ekonomisine geçmekten başka çare yoktur ülke de. Yoksa inşaat ıvır zıvırla buraya kadar.
    İyide destek derken parasal teşvikten bahsediyoruz yani birileri verecek birileri onu alacak. Sayın rxpu böyle olmadan doğal dengelenmeden bahsediyor bende olmaz olamaz diyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    ASUZU başlığında bundan 8-9 ay kadar buna benzer şeyler söylediğimde;Yerli otomobil muhabbetinin seçim yatırımı olduğunu söylediğimde yemediğim küfür/hakaret kalmamışdı

Diyebilirsiniz ki:Sn Tengri Han başlıklar da küfür yemekten zevk mi alıyorsun?Hayır tabiki ama "ayı"lığı seviyorum,"ayı"lıktan kormuyorum..Yediğimiz küfürlerde yanımıza kar kalıyor...

saygılar/başarılar
    Bilgi ve donanım varsa yanlış düşünceye muhalif olmak asil bir duruştur

doğru bildiğinizden asla vazgeçmeyin..

5. Yerli otomobil yapmaya çalışıncaya değin Opel 2,5 milyar dolara satıldı .
    Biz alabilirdik devlet + özel teşebbüs ile.

Neyse

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    işler tabi..
    o konu sizin ilgi alanınıza girmiyor umutabi

ama bu konuda çok saygın ve emeği olanlar var..
    haksızlık olur..
    TEMEL tekniği bozar her türlü savunurum bu gerçeği.

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Benim teorim şuydu:
    “Dolar hafta başından 3 eylül’e kadar “yüksek ağustos enflasyonunu” satın alıyor olabilir buda benim tahminim +%12-13 yükseliş şeklinde olabilir..(ben enflasyonu 4 civarına güncelledim bu arada)
    Pazartesi saat 10.00 dan sonra aşağı yönlü bir ivme bekliyorum ve 6.10-6.20civarına kadar geri çekilebilir bu durum gerçekleşirse 13 eylül faiz artışı pas geçilir..aksi olursa min 250 baz puan artış bekliyorum(sayın Tengri han bilginize😜)
    Bu sadece benim öngörüm ve pozisyon/yatırım stratejim ve asla YTD..
    1.aşama gerçekleşti....
    Bakalım haftaya ne olacak..
    teoriniz gerçekleşen kısmını rakamsal olmasada bende bekliyordum da

ayrıldığımız nokta şu..

neden 6.10'a düşssün, yine bi yerde petrol mu bulduk, yoksa amerika tornistanmı yapacak..

temeli ne..

not: 6.10'a düşerse kredili dolar alımınada geçerim..

Sayfa 532/1024 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •