Sayfa 562/1024 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    BİM, ŞOK ve A101 sahtekar müslümanlar. İşleri güçleri ithalat.

Bunların yerini TORKU nun marketleri alacak!

Hiç TORKU marketine giden oldu mu? Tamamı kendi üretimi. En kaliteli ürünler. GDO suz, Glikozsuz, Mışır Şurubu içermeyen, Hormonsuz ürünler!
    TORKU nun digerlerinden hiç farkı Yok.!!
    Hep si aynı bokun soyu.!!
    Recep konuk kim bir bak.!!
    Tayyip yalakası..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    torku glikoz şurubuda kullanıyor haberiniz olsun. ben hiç bir ürününü almıyorum.
    "Glikoz İçermez" ibareli ürünlerinde de mi? Yoksa üzerinde ibare olmayanlarda mı?

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    "Glikoz İçermez" ibareli ürünlerinde de mi? Yoksa üzerinde ibare olmayanlarda mı?
    üzerinde ibare yoksa zaten kesin öyle. varsa da yine ben güvenmem.

BİM, ŞOK ve A101 sahtekar müslümanlar. İşleri güçleri ithalat.

Bunların yerini TORKU nun marketleri alacak!

Hiç TORKU marketine giden oldu mu? Tamamı kendi üretimi. En kaliteli ürünler. GDO suz, Glikozsuz, Mışır Şurubu içermeyen, Hormonsuz ürünler!
    İzmir'de şubesini görmedim, ancak Ankara Kızılay'da mağazaları var ve ürünlerini beğeniyorum.

5. İsterse uzaylı olsun. Başarılı her işi alkışlarım. Başarısız işi eleştiririm.

TORKU bence Türkiye nin gururudur. THY den sonraki en büyük global ikinci dünya markası olmaya adaydır.

Üreten herkes başımın tacıdır. Üretmeyen ahlaksızdır.

ŞOK, BİM, A101 yıllardır millete ithal GDO lu, Hormonlu, ve Glikozlu ithal ucuz ürünleri yedirdiler. Sahtekar müslümanlar. Üretime hiçbir faydaları olmadı!

TORKU arkasında ekosistem yaratıyor. Çiftçiyi mağdur etmiyor. Çiftçiyi destekliyor. Ekiyor biçiyor yetiştiriyor.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    TORKU nun digerlerinden hiç farkı Yok.!!
    Hep si aynı bokun soyu.!!
    Recep konuk kim bir bak.!!
    Tayyip yalakası..!!

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Nihai dengelenme noktasının sabit, değişmez, diğer etkenlerden bağımsız olduğu varsayımıyla değerlendirme yapıyorsunuz.

Verilen zararın boyutu ve zarar verme potansiyeli ne kadar büyükse o kadar diplerde, zararın boyutu ve zarar verme potansiyeli ne kadar az veya sınırlı ise daha az diplerde dengelenme mümkündür.

Mevcut durumda verilen zarardan ziyade çok daha fazla zarar verme potansiyeli ve belirsizliği nedeniyle diplerden dip belirleyebilmek, öngörebilmek dahi mümkün değil.
    Tüm hamleler (olumlu ya da olumsuz) potansiyel büyüme üzerinde daha az etkiye sahiptir diye düşünüyorum. Zira ezici ve yıkıcı olarak tarif ettiğimiz tüm gelişmeler daha üst bir katmanda gerçekleşiyor. Temel alt katmanda ise insan kaynağı, gelişmişlik seviyesi ve kültür değerlerinin karışımından oluşan daha sert bir kütle var. Asıl potansiyel büyümeyi bu kütle belirliyor.

Orta seviyedeki bu git gellerin , alt seviyeye etki etmesi için daha farklı gelişmeler olmalı. Döviz kurundaki hareketlenme, işsizlik ve resesyon bu tür gelişmelerden değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

İsterse uzaylı olsun. Başarılı her işi alkışlarım. Başarısız işi eleştiririm.

TORKU bence Türkiye nin gururudur. THY den sonraki en büyük global ikinci dünya markası olmaya adaydır.

Üreten herkes başımın tacıdır. Üretmeyen ahlaksızdır.

ŞOK, BİM, A101 yıllardır millete ithal GDO lu, Hormonlu, ve Glikozlu ithal ucuz ürünleri yedirdiler. Sahtekar müslümanlar. Üretime hiçbir faydaları olmadı!

TORKU arkasında ekosistem yaratıyor. Çiftçiyi mağdur etmiyor. Çiftçiyi destekliyor. Ekiyor biçiyor yetiştiriyor.
    başarıymış.!!
    Bak dünya borsalarında şekerin ton fiyatına.!!
    Madem başarılıda neden tüm şeker fabrikalarını katsaydı bünyesine.??
    Büyük yolsuzluklar var.!!
    Adam boşuna yalakalık yapmıyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    başarıymış.!!
    Bak dünya borsalarında şekerin ton fiyatına.!!
    Madem başarılıda neden tüm şeker fabrikalarını katsaydı bünyesine.??
    Büyük yolsuzluklar var.!!
    Adam boşuna yalakalık yapmıyor.!!
    bu torku işini dev bir çiftlikbank'a benzetiyorum.

Sayfa 562/1024 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •