Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
Geçmez olur mu adam direk söylemiş bu adımlarla kapalı ekonomiye doğru evrilme var diyor. Sözcü gazetesi kopyala yapıştırı yasakladığı için ben gördüklerimi oradan yazdım kopyala yapıştır yapamadım,O nedenle yastık altı sözcüğü yerine evine koyan yazmış olabilirim o hızla, ama işin özünde benim söylediklerimden farklı bir şey söylemiyor, sadece biraz daha diplomatik ve kapalı bir üslup kullanmış.
AKP rejimi=sıcak para

kapalı ekonomide ömürleri kelebek ömrü gibi olur. rant avanta bitince onlarda biterler. o yüzden her ne kadar doğal kaynak zengini orta asya/doğu diktalarına özenselerde rejimlerinin yapısı gereği daha ileri gidemezler. zaten çok kalmadı zurnanın zırt dediği yere doğru hızla yaklaşıyoruz.

öyle AB ile iyi geçinip nasıl kapalı ekonomi olacaklarmış? reisin hayali olabilir ama gerçekler ortada. hem ECB'den bankalara kurtarma bekleyip hem nasıl kapanacaksın?

yabancı yatırımcıların aslında artık beklediği sermaye kontrolünü bile bu sebebten yapamıyorlar. bence reis hala bir umut FED güvercinleşir para gelmeye başlar diye durumu erteleme peşinde ama bu sefer günü kurtaramayacak...