Sayfa 806/1024 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Burada ki 50 li 70 li amcalar, o amcaya benzemez!
    benzemez valla
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Bence kesmeye dahi vaktiniz olmayabilir.
    bi miktarı zaten sistem dışı ama hala içerde biraz var. bide eşi dostu filan uyarmak lazım

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez’in short olduğu ve haftaya toplantısının olduğu ortamda dolar’da özellikle pzartesi’den sonra long olmak çok mantıklı degil..
    ama o güne kadar 7 nin üstüne atarsa sonrasında en fazl 6.50 lere geri basabilirler
    dolar sanki bir anda kopup gidecek gibi duruyor
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez’in short olduğu ve haftaya toplantısının olduğu ortamda dolar’da özellikle pzartesi’den sonra long olmak çok mantıklı degil..
    Faiz silahi elinde olan birimin dolari shortlama hakkinin olmasi cok sacma

Faizi artirir shortladigi dolarlardan manyak kazanir

Bu nasil bir sacmaliktir?

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    fiyat listesi bombos cok komik
    fiyat listesi boş değil zam yapacakalr o yüzden listeden kaldırmışlar dün 195.000 tl olan 1.5 dizel otomatik vites megan bugün 207.000 tl olmuş.

http://kampanya.peugeot.com.tr/fiyat...332.1536063673
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ama o güne kadar 7 nin üstüne atarsa sonrasında en fazl 6.50 lere geri basabilirler
    valla uyuduruk bir swap limiti ve yalandan bir GLP ile faiz artışı bile 5.75'i gördürdü. az mantıklı hareket etseler düşürebilirler. Arjantin Türkiye ile benzesede aynı değil. sürekli temerrüte düşen bir ülke, Türkiye daha hiç düşmemiş. Ayrıca döt korkusundan bütün avrupalı liderler destek mesajı verdiler sırayla. Reis az mantıklı hareket etse geçici bir süre için TL değerlenebilir diyorum. YTD yazıyımda şey olmasın

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben merkezin bu işe zarar etmek icin girdiğini düşünmüyorum . Bu arada doların yukarı gitme isteği net .. Tabii asıl sorun merkez’in Forex piyasasının gücünü bilmesine rağmen sadece viop’da işlem yaparak dolara baskı yapmaya çalışması .. Forex olduğu sürece viop’dan dilediğin kadar short pozisyon aç bir ufak habere bakar iş ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Faiz silahi elinde olan birimin dolari shortlama hakkinin olmasi cok sacma

Faizi artirir shortladigi dolarlardan manyak kazanir

Bu nasil bir sacmaliktir?
    Ahmetg nash dengesine göre düşün karşı oyuncu da bu detayları biliyor ve ona göre pozisyon açıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 806/1024 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •