Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 298 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bireysel Emeklilik, Zorunlu Bes ve Emeklilik Yatırım Fonları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    AMZ gram altın fonu...AMG ve AMY ise abd/avrupa devlet tahvil fonu...aşağıdaki linkte döviz başlığı altında olanlar döviz bazlı fonlar oluyor....ayrıca ALR ise nasdaq tabanlı teknoloji hisseleri yer alıyor...ilgili fon üzerine tıklayınca açıklamaları var, portföy bilgileri başlığında nereye yatırım yaptıkları yazıyor.

https://www.e-emeklilik.com/YKEFon/default.aspx
    Cautionary Hocam

Hanımın ziraat bankasında bes hesabı mevcut. Allianz Yasam ve Emeklilik Fonundaki ALR fonuna geçmek istiyorum. Siz bu fon hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ziraat bankasından Allianza geçiş kaç günde tahmini tamamlanır. ?
    Teşekkürler
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

2.  Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Cautionary Hocam

Hanımın ziraat bankasında bes hesabı mevcut. Allianz Yasam ve Emeklilik Fonundaki ALR fonuna geçmek istiyorum. Siz bu fon hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ziraat bankasından Allianza geçiş kaç günde tahmini tamamlanır. ?
    Teşekkürler
    ALR için bence çok geç artık...Hem dolar zirvelerde, hem de abd borsaları zirvede...Buradan abd borsaları satış yerse, dolartl de en azından yerinde sayarsa, ciddi kayıp yaşayabilirsiniz...Kesinlikle önermem.

Şu ortamda mevcut fonumu herhangi bir sebeple bozacak olsaydım, tek geçeceğim fon likit fon olurdu...allians da amp, vakıf yatırım da VEL...bu durumda ziraat te devam edin derim,

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ALR için bence çok geç artık...Hem dolar zirvelerde, hem de abd borsaları zirvede...Buradan abd borsaları satış yerse, dolartl de en azından yerinde sayarsa, ciddi kayıp yaşayabilirsiniz...Kesinlikle önermem.

Şu ortamda mevcut fonumu herhangi bir sebeple bozacak olsaydım, tek geçeceğim fon likit fon olurdu...allians da amp, vakıf yatırım da VEL...bu durumda ziraat te devam edin derim,
    ABD borsaları darmadağın... tabii abd teknoloji hisselerine yatırım yapan fonlarda iyi kaybettirdi.

Bir arkadaşın itibar puanı ile farkettim bu yazıyı...umarım soruyu soran arkadaş faydalanmıştır.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ABD borsaları darmadağın... tabii abd teknoloji hisselerine yatırım yapan fonlarda iyi kaybettirdi.

Bir arkadaşın itibar puanı ile farkettim bu yazıyı...umarım soruyu soran arkadaş faydalanmıştır.
    Faydalandım Cautionary Hocam, Sağolasın

Hanımın Bes yine ziraatte Fonlarda herhangi bir değişiklik yapmadım..

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Bursa/İzmir
    Gönderi
    5,733
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Cautionary hocam, Şu an bence tüm borsalar dip seviyelerinde.
    Mesela nasdaq bu yıl 8.000 civarını gördükten sonra, son haftalarda 6.100 leri gördü.
    Şu an 6.500 lerde.
    Bu da borsa bazlı bes fonlarının alım uygun olduğu anlamına geliyor. Ytd.

Bu da bistin durumu ve diplerde.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •