Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by thejackalav. Yazýyý Oku
    Usd bir yatýrým esturamaný deðildir. Alým gücünü korumak için veya döviz ile ticaret yapanlar için kullanýlmasý çok normaldir.. Ancak yatýrým olarak uzun vadede kaybetmeye mahkum olan tarafta yer almanýza sebep olur. Usd olarak global anlamada para kazanmak usd ye yatýrým yapmak ile mümkün olmaz. (27,000 usd kaþýðý varlýk ile 900.000 usd karþýlýðý varlýða ulaþmýþ bir yatýrýmcý tarafýndan yazýlmýþtýr.) reel spot hiç dövize yatýrým yapýlmamýþtýr, süre 11 sene....Eðer o gün usd almýþ olsaydým mükerrer faiz, trade vs max 80.000 usd olabilirdi ki usd olarak býraksaydým olabileceði 50.000 usd civarý idi...
    Bol kazançlar
    Ne almýþ satmýþ neye yatýrým yapmýþ ki ? Hiç inandýrýcý gelmedi bu bana.

2.  Alýntý Originally Posted by Arc en ciel Yazýyý Oku
    Ne almýþ satmýþ neye yatýrým yapmýþ ki ? Hiç inandýrýcý gelmedi bu bana.
    Kimse inanmýyor sadece yaþayan biliyor sn. Arc en ciel.
    Sizin yeriniz ayrý (pkart dan dolayý, sizde cefekarlardansýnýz)
    Arzu ederseniz özelden detaylandýrabilirim ama yine inanmazsýnýz, iþlemleri yaptýðým kurum inanamýyor... Saygýlar
    hakuna matara....memento mori.

Arzu ederseniz özelden detaylandýrabilirim ama yine inanmazsýnýz, iþlemleri yaptýðým kurum inanamýyor... Saygýlar
    Teþekkürler thejackalav. Siz benden 2 yýl daha kýdemlisiniz ama Pkartta )) Tüyo versin bize de her kimse. Mümkünse ))

Sn. Arc en ciel
    Karda olduðunuz 1000 usd yi TL ye çevirin. (Pazartesi)
    150 usd karþýlýðý gedza alýn.
    200 usd karþýlýðý sumaþ alýn.
    Usd fx hesabý açtýrýn ve usd /TL 7,18 olduðunda 4,87 hedef ile 200 usd short pozisyon açýn. 100 usd karþýlýðý pazartesi short pozisyon açýn.
    100 usd karþýlýðý iþc alýn..
    250 usd TL nakit kalsýn TL fonda... (yeri geldiðinde kullanýlacak)
    2020 bu gün 1000 usd zararýnýzý karþýlayacaðým.karýnýza %50ortak olacaðým.
    Kabul ederseniz bu süre içerisinde benim yönlendirmemi kabul edeceksiniz.
    Alýn size tüyoo
    Saygýlar
    Sn arcencýel bu kumar aslýnda ,ama gördüðünüz gibi sn jackalav ne kadar kendine güvenen bir kumarbaz,kendi parasýyla oynamaya korkmadýðý gibi sizin paranýzla da yüzde karþýlýðý oynamayý düþünebilecek kadar kendine güvenen bir kumarbaz)))))))))))))) Ne diyeyim böyle oyuncular çok büyük paralar da kazanýr çok büyük paralar da kaybeder.Ama kumar masasýndan kalkamýyacaklarý kesin ))))))))))))))))))

Sn. Arc en ciel
    Karda olduðunuz 1000 usd yi TL ye çevirin. (Pazartesi)
    150 usd karþýlýðý gedza alýn.
    200 usd karþýlýðý sumaþ alýn.
    Usd fx hesabý açtýrýn ve usd /TL 7,18 olduðunda 4,87 hedef ile 200 usd short pozisyon açýn. 100 usd karþýlýðý pazartesi short pozisyon açýn.
    100 usd karþýlýðý iþc alýn..
    250 usd TL nakit kalsýn TL fonda... (yeri geldiðinde kullanýlacak)
    2020 bu gün 1000 usd zararýnýzý karþýlayacaðým.karýnýza %50ortak olacaðým.
    Kabul ederseniz bu süre içerisinde benim yönlendirmemi kabul edeceksiniz.
    Alýn size tüyoo.
    Tabii yerel fx kurumu kullanamazsýnýz. Ýngiltere kökenli belgeli kurum tercih edin.
    Bir ekleme 50 usd karþýlýðý burce alýn.
    Saygýlar
    Teþekkürler)) Ben mevcut pozisyonumu koruyayým. Yatýrým risk daðýlýmýmý yaptým. Biraz böyle kalsýn.
    Neler yaþandý daha önce birbirine tepkili Ýnsanlar.
    Bizim alex oðlan gelmiþ. Bize muþtu getirmiþ. Tetikte bekliyor duyunca yetiþtiriyor. AA muhabirimiz ))

FX piyasada toplam portföyünüzün, teminatýnýzýn en fazla % kaçý kadar pozisyon açýyorsunuz?
    TL bacaklý döviz çiftlerinde mi yoksa diðer döviz çiftleri ve emtiada mý daha çok iþlem yapýyorsunuz?
    Daha önce yazdýklarýnýzdan hatýrladýðým sanýrým 1'e 100 kaldýraç kullanýyorsunuz.
    Son olarak USDTRY'de büyük yükseliþ öncesi kýsa pozisyonda ve oldukça büyük zararda idiniz. O pozisyonu zararýna kapattýnýz mý yoksa hala açýk mý?

7.  Alýntý Originally Posted by elma Yazýyý Oku
    FX piyasada toplam portföyünüzün, teminatýnýzýn en fazla % kaçý kadar pozisyon açýyorsunuz?
    TL bacaklý döviz çiftlerinde mi yoksa diðer döviz çiftleri ve emtiada mý daha çok iþlem yapýyorsunuz?
    Daha önce yazdýklarýnýzdan hatýrladýðým sanýrým 1'e 100 kaldýraç kullanýyorsunuz.
    Son olarak USDTRY'de büyük yükseliþ öncesi kýsa pozisyonda ve oldukça büyük zararda idiniz. O pozisyonu zararýna kapattýnýz mý yoksa hala açýk mý?
    1,/100 kaldýraç kullanýyorum, usd/TL "euro/TL, euro/ usd de iþlem yapýyorum. Özsermayemin %15 ini geçmiyorum. Emtia da zaman zaman pozisyonlarým oluyor.
    O pozisyonumu 110.000 TL zarar ile kapattým.
    Saygýlar
    hakuna matara....memento mori.

8.  Alýntý Originally Posted by thejackalav. Yazýyý Oku
    ne yaptýnýz geliþen ülkelere mi yatýrým yaptýnýz .Türkiye de hangi enstrüman bu getiriyi saðladý. borsa da bu kadar kazanç ancak saðlanýr. orada da o kaðýdý satmadan durabilmek ayrý bir meziyet

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •