Originally Posted by
Achiles
Sn thejackalav,
Ayný görüþteyiz bence de 5 bitti.(2009 da baþlayan Cycle) Lakin hakim görüþ bitmediði yönünde, Sn Þengöz de 7.20 lerin üzerinin görülme ihtimalinden bahsedince (DXY nin alçalaný 100 üzeri kýrma, EURUSDnin tekrar 1.13 lerde tutunamayýp 0.90 lara inme ihtimali dahil) alternatifi paylaþma ihtiyacý hissettim. Saygýlar selamlar.
Global piyasalarda euro/usd parite beklentisi 0,95/0,97 olarak tahmin edilebilmekte ancak zaman kavramý henüz netleþebilmiþ deðil.
Benim beklentim de bu yönde ancak önce 1,16 üzeri oluþabilecek ve 2 yýldan az olamamak kaydý ile 1,27/1,32 hedef euro /usd paritesi beklemekteyim.
Bu noktalarýn test edilmesinde sonraki 3 yýl içerisinde 0,9x pariteler mümkün gibi...
Tüm dünya 1,60 civarý pariteden sonra ayný grafiklere bakýyor ve inceliyor olaylara baðlamaya çalýþýyor ve 1 civarý parite bekliyor.. Ama en önemli olay zaman kavramý, bunu kestirebilmek zor. Düþüþ trendi alt kanal 3. Dalga bana göre 1,0588... Ve bu noktayý 3 defa test ederek yukarý yöneldi. 1,1364 üzeri benim hedefim 1,2718.
Saðlýðýmýz yerinde olur ise takip edip göreceðiz. Saygýlar.
hakuna matara....memento mori.
Yer Ýmleri