Sayfa 20/309 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 153 - 160 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

sn.babasultan spk.çağrı davalarında hiç kazanmadıki hepsini kaybetti
    kervana idari para cezası kestide no oldu tahsil edemedi 3 katına kadar dedi bunu bile yapamadı
    hürriyette verdiği çağrı muafiyet kararına gerekçe bile gösteremedi siyasi karar verdi.
    eski spk.ile şimdinin arasında hiç fark yok bilgisiz ve basiretsizler vede hantal yapıları var
    bir şirketin sermaye artırımını 2 ayda karara bağlayamayan spk.dan bahsediyorum.
    azınlık hakkını bilmeyen spk.uzmanından bahsediyorum
    günde 6 kere işlem gören hisselerle ilgili eşleşme fiyatının gözükmemesi gerektiğini borsa istanbuldan kaç kere talep ettim netice yok
    6 kere işlem gören hisselerde talep olurmu gerçek fiyat oluşurmu bunu anlamak için alim olmaya gerek yok
    siz hala spk.yı savunuyorsunuz bu anele ve anelt olayı kaç ay oldu beceriksiz ve basiretsiz olmasa bu kadar uzarmı geciken adalet adaletmidir.
    finans kiralama diye bir şirket var buda günde 6 kere işlem görüyor 0.80 defter değeriyle değerleme yapıldı ve spk.buna onay verdi
    itiraz ettim borsa gündemde haber yaptırdım netice sıfır yani demem odurki yatırım yaparken çok dikkatli olmak lazım
    aneltte belki ederini bulur ama kaç yatırımcı dayanabilr uzun süre
    sağlıkla kalın

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sn.babasultan spk.çağrı davalarında hiç kazanmadıki hepsini kaybetti
    kervana idari para cezası kestide no oldu tahsil edemedi 3 katına kadar dedi bunu bile yapamadı
    hürriyette verdiği çağrı muafiyet kararına gerekçe bile gösteremedi siyasi karar verdi.
    eski spk.ile şimdinin arasında hiç fark yok bilgisiz ve basiretsizler vede hantal yapıları var
    bir şirketin sermaye artırımını 2 ayda karara bağlayamayan spk.dan bahsediyorum.
    azınlık hakkını bilmeyen spk.uzmanından bahsediyorum
    günde 6 kere işlem gören hisselerle ilgili eşleşme fiyatının gözükmemesi gerektiğini borsa istanbuldan kaç kere talep ettim netice yok
    6 kere işlem gören hisselerde talep olurmu gerçek fiyat oluşurmu bunu anlamak için alim olmaya gerek yok
    siz hala spk.yı savunuyorsunuz bu anele ve anelt olayı kaç ay oldu beceriksiz ve basiretsiz olmasa bu kadar uzarmı geciken adalet adaletmidir.
    finans kiralama diye bir şirket var buda günde 6 kere işlem görüyor 0.80 defter değeriyle değerleme yapıldı ve spk.buna onay verdi
    itiraz ettim borsa gündemde haber yaptırdım netice sıfır yani demem odurki yatırım yaparken çok dikkatli olmak lazım
    aneltte belki ederini bulur ama kaç yatırımcı dayanabilr uzun süre
    sağlıkla kalın
    Cin yukarda anlattım anlamamisin kervana spk tarihinde ilk kez belki toplamda 5/10 milyona yakın ceza kesti.varmi ödeme gücü yokkkk.simdi benim sana borcum var ama 5 param yok üstelik borçluyum sağa sola ne alacan benden.mahkemeye gerçek.spk da bunu yaptı .hisseleri iptal etti blokladi.daha yapacağı bir şey yok ne yapabilir sence.mahkemelerde bence şirket bitik diye çağrıyı iptal etti.zaten durumları olsa bir şekil çağrı yaparlardı spk ile ters düşmek bitmek demek borsada .spk nin buradaki yanlişi baştan birleşmeye onay verirken ayrılma durumunu belirtcekti.vahdettin ne dedi blombergte kervan saray mali açıdan çok zorlu süreçten geçiyor dedimi demedim.sen cezayı bile tahsil edemedi diyon. Nasıl tahsil edecek bir fikir versen parası olmayan adamdan.cagri yükümlülüğü için kesilen paralar çağrı iptal olduğu için iptal olmustur sanirim.spk da hantal evette işte başta böle adamları sokmicak .biliyorsun ki kervandan sonra yeni düzenleme geldi kervansaray dolayısıyla artık borsadaki sermayesi düşük bir şirket çok yüksek sermaye arttiramuyor birleşmeye.yasaklandi.yuzde yüzden fazla gibi.biliyorsun ceylan 5 milyon sermayeliydi kervan da kaç oldu 500 milyonmu oldu.kervandan sonra yasaklandı bu sistem.

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : babasultan_1234; 10-09-2018 saat: 01:32.

3. Zaman problemi olan şirket ky değil.birlesme neden olmadı o kadar israriniza rağmen kurul ve imtiyaz her şey değilmiş hala birleşmeden umudu kesmemiş bunlar.guluyorum halinize

4. Sayın
    İlgi: 28.08.2018 Tarihli Başvurunuz

İlgide kayıtlı başvurunuzda, Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. (Anel Elektrik) tarafından Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Anel Telekom)'nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınması suretiyle gerçekleştirilmesi planlanan birleşme işlemine ilişkin olarak Kurulumuzdan bilgi talep edilmektedir.

Anel Elektrik tarafından birleşme işlemine ilişkin olarak Kurulumuza yapılan başvurunun Kurulumuz düzenlemeleri ve sermaye piyasası mevzuatı kapsamında incelemesi devam etmekte olup, söz konusu başvuruya ilişkin Kurulumuzca alınacak kararların kamuyu ilgilendiren kısımları Kurulumuz internet sayfasında (www.spk.gov.tr) Duyurular sekmesi altında yayımlanan Kurul Bültenleri aracılığıyla kamuoyuna duyurulacaktır.**********

Bilgi edinilmesi rica olunur.
    -----------------------------------------------------------------
    Başvuru Sahibi:*
    Başvuru Tipi:*Görüş, öneri ve şikayet
    Başvuru Tarihi:*28.08.2018 09:06:06
    Başvuru Konusu:*SPK Kurumları hakkında
    Başvuru Sahibi E-Posta Adresi:@hotmail.com
    Başvuru Sahibi Ad
    Başvuru İçeriği:*Sayin insanlarin ve sirketlerin haklarini korumakla gorevli yetkililer.anel telekom yatirimcisiyim.sirket yetkililerimiz birlesme adi altinda kucuk yatirimcilari gasp etmek icin 3.basvurusunu yapti.basvuru suresi 5 ay oldu surecin tamamlanma imkani kalmadi.neden bir aciklama yapilmiyor.yillardir magduruz spk neden kucuk yatirimcinin haklarini bu gaspcilara karsi korumuyor.2014 yilinda anel yapinin yonetimi yuzde 7.5 anel telekomdan anel elektrige gasp edilerek devredilmesinde anel telekom kucuk yatirimcilarini neden korumadiniz.bu devir olmasaydi anel telekom gozaltinda degildi faliyeti olacakti bu devir ayrilma hakki gerektiriyodu neden belirtmediniz.ilginctirki once yuzde 7.5 devir ediliyor 2 ay sonra faliyetler sonlandiriliyor kanunsuzluğun bolesi tersi olsa devir fiyat acisindanda ayrilma gerektircek.her sey ayrilma hakki 46.5 ayarlamasi gibi ince hesaplar yapiliyor.gaspedilen yuzde 7.5 anel yapi payimizin iadesi aksi takdirde ayrilma hakki istiyoz.birlesme sonucu neden aciklanmiyor?

Bu e-posta adresi ileti almaya kapalıdır. Lütfen bu e-postaya cevap vermeyiniz. Sorularınızla ilgili lütfen http://www.spk.gov.tr adresine başvurunuz

Please do not reply to this message. This email is unable to receive replies. If you have questions please go to http://www.spk.gov.tr

5. Capital neden red verdi faaliyete gecelim maddesine genel kurulda.hic bir yatırımcı zarar edeceği bir maddeye evet dermi.faliyete geçse capital kara geçecek ama hayır diyor.birlesmede zarar edecek ama evet diyor.bu işte bir dalavere var spk ya bunu anlatacam.bole bir yatırımcı olamaz.bu hisselerin Rıdvan la bağlantısı varmı ilginç hemde çok ilginc

6. Arkadaşlar spk daha henüz karar vermemiş buda bazı kişilerin dediği gibi durum olmadığını gösterdi.yaparsa spk yapar mağduriyetin durumunu biliyor.bos işlere kilitlenenmeyelim yok öle oldu yok böle oldu gibi.spk ya sürekli birer mail atalım magduriyetimizi belirtelim.bos bulunmayalim ben spk nin ky nin mağduriyetinin farkında olduğunu ve bu işte ky lehine bir şey aciklayacagina inanıyorum.devam edin lütfen spk ya yazmaya.birlesme olcaksada adil bir ayrilma olsun.ridvan beyde ky yıl mağdur etmesin.

7. 62 bin metre kare yer çarpı 15 binnbu binanın içinde artı önemli değerler ve marka değeri 33 marka alt yapı Kosu yolu ofis her neyse beklemeye değecek hazine belki bazılarının ömrü yetmez .onlarında temsil edecek biri çıkar ytd biz ağırlık lotumuzu artırmaya devam bizim lehimize gizli hazine 30 milyon lot seni yapı yemeye markayı yutmaya yetmez SPK birleşme 3 defa yok diyor

***Borsa İstanbul'da İşlem Gören Bazı Firmaların Genel Kurul Tarihleri***

TSİ Ajanda
    ---- ------------------------------------------------------------------------------------

25 Eylül 2018 Salı
    ----------------------
    0900- Anel Telekomünikasyon'un Olağan Genel Kurul Toplantısı
    gerçekleştirilecek.

26 Eylül 2018 Çarşamba
    ----------------------
    0900- Anel Elektrik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.

27 Eylül 2018 Perşembe
    ----------------------
    1400- Borsa İstanbul Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(11/09/2018 - 06:09:03)

Sayfa 20/309 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •