Bugünlerde O/N soruyorum çalıştığım bankalara. Odeabank 100-250k arası %20-21, 250k üstü %21-22 verebiliyormuş O/N için. Oksijen hesapta hoşgeldin dönemi bitenler için oksijenden daha avantajlı oluyor boşta kalan miktar da olmuyor.
Bugünlerde O/N soruyorum çalıştığım bankalara. Odeabank 100-250k arası %20-21, 250k üstü %21-22 verebiliyormuş O/N için. Oksijen hesapta hoşgeldin dönemi bitenler için oksijenden daha avantajlı oluyor boşta kalan miktar da olmuyor.
odeadan adam olmaz 1 haftada 3 arkadas 700 k para cektik ..eller gider aya onlar gider yaya..internet sitesinde bile yeni musterilere ozel 100-1 milyon hosgeldin mevduatı %20 demisler dalga gecer gibi...hosgeldin oksijen zaten neti 19.50 ye geliyor 5000 tl dısarda kaldınmı ...12 000 dısarda kaldınmı haralde 18 e gelir ..
Çok değerli bir bilgi, teşekkürler. Rodeo ya tanışmaya gittiğimde MT nin tutumunu çok beğenmemiştim. Konuyu biraz daha açarsam, ben baştan EFT muafiyet pazarlığı yaparım. Önce "yaparız" dedi, sonra "ayda 1-2 sefer ancak şubeden olur, internetten ya da mobilden olmaz" dedi. Ben gelemem ki deyince, kargo yaparsınıza getirdi. Ben de 3kr fazla alacağım diye, böyle kıl bir ortama bulaşmayayım dedim. Ciddi faiz farkı oluşmaya başlarsa, internetten EFT ücretini göze alıp girilebilir. Gerçi faiz farkı arttıkça, riski de artıyor anlamına gelebilir belki.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Anadolubank günlükte güncel oran alan oldumu bugün ?
![]()
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri