Sayfa 60/350 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1. Tiberus hocam parametre dagilimlarini sematik bir bicimde yogunluk grafigiyle gosteren bir modul ekleseniz ideale cok iyi olur aslinda.

Optimizasyon modulunun altindaki grafik parametre dagilimi herkesin bu dediginiz olayi anlayabilmesi acisindan yeterli olmuyor sanki. Ilerde o bolumu dedigim sekilde duzenlerseniz daha yararli olacaktir.

Bide optimizasyon modulu gelistirilmeli sadece yuksek getiriye degil kar egrisi stabilitesine optimize edilebilmeli.

Cunku tecrube ettigimize gore mesele en yuksek puanda degil mesele kar egrisinin std sapmasinin cok dusuk olmasinda
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

bu ayın 4 ünden itibaren tüm kazancı yedi ve -1125 puan .

bugün iyi keklediler beni.

sizde 4 ünden itibaren durum ne ?

not :gerçekten robota bağlayanlar için soruyorum )

3.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Tiberus hocam parametre dagilimlarini sematik bir bicimde yogunluk grafigiyle gosteren bir modul ekleseniz ideale cok iyi olur aslinda.

Optimizasyon modulunun altindaki grafik parametre dagilimi herkesin bu dediginiz olayi anlayabilmesi acisindan yeterli olmuyor sanki. Ilerde o bolumu dedigim sekilde duzenlerseniz daha yararli olacaktir.

Bide optimizasyon modulu gelistirilmeli sadece yuksek getiriye degil kar egrisi stabilitesine optimize edilebilmeli.

Cunku tecrube ettigimize gore mesele en yuksek puanda degil mesele kar egrisinin std sapmasinin cok dusuk olmasinda
    Son cümle bu işin bam teli
    vahap beyaz, ahmet çakar ....

4. Tiberius hocam geçmişte çok yararlandım okuyarak. Tekrar görmek ümit verici bizim için. Hoş geldiniz...

Arkadaşlar 3 aylık sistemciyim.yeni yeni çözüyorum. Sorum şu;

Şimdi strateji hhv > toma kullandım diyelim. Ben buna bir de tillson’ un üstündeyse bar şartı nasıl ekleyebilirim ? Çok mu saçma tam bilmiyorum kusuruma bakmayın.

Hhv>toma>tillson mu demem lazım. Sistem tillson ekleyip ?

Edit : şart derken. Tillson üstüne geçtikten sonra alım yapsın - o da gerçekleşsin demek istedim.

5. 4 yıl gibi bir süreçte rsi indikatörü ile sayamıyacağım kadar sistem çalışması test ettim. Ekranın bana söylediği; Rsi, piyasa ile bir süre beraber hareket etsede uzun vadede maalesef ritmik senkronizasyonu bozuluyor. Tek başına kullandığımda da, ve/veya yanına her ne ilave etti isem rsi' ın fiyat hareketleri ile uyumu bir süre sonra kayboluyor. Yinede size kalmış...
    Son düzenleme : KOSA; 12-09-2018 saat: 23:54.
    Hedefin yok ise yardım edecek rüzgarı bulamazsın.

6. Bir diğer ideal den beklediğimiz, sorgu modülü daha kullanışlı ve pratik olabilir, birden fazla periyodu aynı anda sorgulayıp liste halinde görebiliriz, birden fazla sorguyu aynı anda çalıştırabiliriz, sorgu sistemlerini sayfanın sağına soluna ikon olarak getirip tek tıkla daha hızlı olabiliriz, sorguda çıkan hisseleri sağ tuş grafikde göster diyebiliriz. Yine mouse sağ tık ile belli sistemleri hemen sayfaya gelmesini sağlayabiliriz, data tamamlama için küçük bir ikon konulması sağlanabilir v.s. v.s.
    Son düzenleme : KOSA; 12-09-2018 saat: 23:56.

7. Bar replay özelliği gelebilirse sistemleri gece de test edip robotun gönderdiği sanal emirleri test edebiliriz. Repaint gibi hataları daha kolay yakalayabiliriz, veya farklı geliştirmeler için kullanabiliriz. Amibrokerda bu özellik vardı benim için güzel bir uygulama idi.

8. Robotu otomatik çalıştırıp eğer şifrelerde bir sıkıntı oldu ise hesaba giremeyince arka arkaya pencere açılıyor. Bu engellenebilir mi?

Sayfa 60/350 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •