Sayfa 79/154 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon
Arama sonucu : 1230 madde; 625 - 632 arası.

Konu: AKSGY - Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

  1. #625
    Kimler geldi kimler geçti...

    Ayrılıkçeşmesi’nden sonraki yol 1638 yılında 4. Muradın Bağdat seferine çıkışından itibaren Bağdat Yolu adını almıştır.

    Bağdat caddesini yeniden yetiştirmek ve üretmek mümkün değildir. Kalıcıdır bir yere gitmez yani milyonlarca cep telefonuna benzemez.

    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kasa her zaman kazanır.

  2. #626
    Çok ucuz kaldık..

    eurozone gayrimenkul yıllık getiri %4 (25 sene) ,

    Ek 19999
    Kasa her zaman kazanır.

  3. şu an herşey ucuz gibi bakalım kriz fiyatlaması ne zaman bitecek...bence bu sonbahar atlatılmadan bu seviyelerde oyalanırız...bilançolar çok dengesiz 3 aylıkta zarar 6 aylıkta süper kar var bakalım 9 aylık ne olacak...

  4. #628
    Newton yasası borsada tam tersine işler. Aşağıya düşen tekrar yukarı çıkmak zorundadır...

    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kasa her zaman kazanır.

  5. Şirket yatırım finansı kullanarak alım yapıyor. Son günlerde şirket dışında yatırım finansı kullanan alım satım yapan birileri daha çıktı. Iyice sıkıştı bir pik bekliyorum ve bu sefer geri salmasın

    LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. akenerji başlığına dönmüş başlık. birkaç kişi doğru yazmış, önce araştırıp sonra yatırım yapmak lazım.

    akiş in döviz borcu çok demiş arkadaş, o konu ilginç. borçluluk hakkında araştırma yapan oldu mu? ne kadar borcu var, ne kadarı döviz, tahminen kaç yılda temizlenir, bu borç ne için ortaya çıktı gibi?

    yatırımcı ilişkileri ile görüştüm, bağdat caddesindeki inşaat durumundaki iki yatırım da bir yıla kalmaz kira getirisine dönebilir diye düşünüyorum. bu çok güzel haber. kağıt son zamanlarda da iyi çıkışta, sanırım geri alım işe yaradı, endekse rağmen iyi gidiyor. nazar değmesin.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eğitim amaçlı kendi kişisel görüşlerime dayanmaktadır. katılmadığınız görüşüm olursa yapıcı bir dille gelen her tür eleştiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.

  7. #631

    Performance Stability of Turkish REITs

    Performance Stability of Turkish REITs https://www.intechopen.com/books/fin...-turkish-reits

    Table 3, where the statistical summary between BIST 100 and BIST REIT index and individual REITs are presented for the whole period. There are three REITs that perform better than BIST 100. Two of them are Vakıf GYO (VKGYO) with an average of 1.67 and Nurol GYO (NUGYO) with an average of 1.18 and they both have much higher volatilities compared to BIST 100. The third one is AKIŞ GYO (AKSGYO) with an average of 1.17 and a lower volatility than that of BIST 100.

    All other individual REITs and REIT index perform worse than BIST 100 and they also have high volatilities for the period. The correlations between BIST 100 and REIT indices are shown in Table 4. The strongest relation is between BIST 100 and BIST REIT index. For all of the individual REITs except two, the correlation with BIST 100 is larger than 40%. For Akiş GYO (AKSGYO), the correlation is only 3% and for Yeni Gimat GYO (YGGYO), the correlation is even a negative number, −7%.

    https://www.intechopen.com/books/fin...-turkish-reits
    Kasa her zaman kazanır.

  8. Bu geçen senenin yazısı. Aksgy biraz hayal kırıklığı yarattı bu son günlerde. 2.23 te güçlü direnci var oradan bir 5-10 bin alırım. Citi satmaya başladı son iki gündür. Devam ederse satışlara olumsuz olur

    LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 79/154 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •