Sayfa 202/1000 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Benim kullandigim hammaddeyi uretici firma dolara cevirmisti agustos ayinda.
    bu memlekete sahip cikin tl ye cevirin olaylarindan sonra adam tl ye cevirdi.ama nasil cevirme.dolarda kalsa daha iyiydi

bu kiralari vs tl ye cevirince o gunku kurdan cevireceklerini sananlar bence su icsin..

2. Erdoğan: Allah'ın kurduğu tuzağın ötesinde tuzak yoktur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Yarın OVP’de tasarruf reformlarından bahsetmesinler o zaman görecez dövizi.
    Yok hocam yarına kalmaz,bugün biraz daha dökülsün dolarcılar,saat 4 den sonra tahminim yılanoğlu coşar.Akşam gavurlar hele hiç affetmez,onlar OVP falan hayatta yutmaz.Ya o damadın sunumu neydi,koca koca işadamlarını toplamış güvenilirlik vizyon falan grafikler hazırlamış kesişim noktası başarı vs )))))sanki ilkokul çocukları o kurt gibi adamlar )))))))) Yarın da benzerini bekliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Yarın OVP’de tasarruf reformlarından bahsetmesinler o zaman görecez dövizi.
    GANAL İSTANBUL ve UÇAK la tasarruf mu olur yaaaa...Hiçbişey beklemeyin...

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Samanini onunden yemeye devam et, benim yazilarimi alinti yapma, esseklerle muhatap olmam ben!
    Hakaret demistim degil mi arkadaslar bakin anlatmaya calistigim insan tipine ornek. Atasinin yaptigi zulmu, burnundan getiriyorlar, ama hala bildigi tek seyi, hakareti yapior,

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

6.  Alıntı Originally Posted by memot Yazıyı Oku
    Kim size namaz kılma dedi?
    Ataturk ya misal diorum. Insan haklarina kimse akp de chp de mudahale edemez, hepsine lafim,

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Hakaret demistim degil mi arkadaslar bakin anlatmaya calistigim insan tipine ornek. Atasinin yaptigi zulmu, burnundan getiriyorlar, ama hala bildigi tek seyi, hakareti yapior,

4 Ayakli oldugun belli, seni de elden gecirmisler galiba koyde!

Ezikligin ve guvensizligin oradan geliyor, yapacak bir sey yok!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Benim bilgdigim guvensiz ezikler hakaret eder, bir de hakaret edip konum veremeyenler, adresini verirsen elden gecirme neymis anlatirsin bana detayli

Sayfa 202/1000 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •