Sayfa 311/1030 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Rodeo eski 500K+
    o/n => 23.75
    32 gün => 29
    Oksijen hoşgeldinsiz 24.75 oldu. Ben %23 O/N kapatıp oksijene kaydım bugün. Boşta kalan olsa da daha fazla vermiş oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Üstad bu oran düşük değil mi, eski olduğunuz için yapıyor olabilirler mi?Bu gece 25.50 den bağlı alternative de. Tutar +500k
     Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Oksijen hoşgeldinsiz 24.75 oldu. Ben %23 O/N kapatıp oksijene kaydım bugün. Boşta kalan olsa da daha fazla vermiş oluyor.

Düşük
    Yarın bakıcaz çaresine
    Bugün uğraşamadım pek
    Çoğu oksijen'de bu arada

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Düşük
    Yarın bakıcaz çaresine
    Bugün uğraşamadım pek
    Çoğu oksijen'de bu arada
    Valla cezayı kesmeyince acımadan sömürüyorlar, hele bir de eski müşteriye hiç acımazlar. Kredi oranı istesek ,bu oranlarin uste 15 puan eklerler
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar elimde 60 bin tl var. Sizce %20 faiz alabilir miyim tl mevduatta ? Akbank, Deniz ve Halkbank ile görüşmeyi planlıyorum yarın için

5.  Alıntı Originally Posted by coin flipper Yazıyı Oku
    Arkadaşlar elimde 60 bin tl var. Sizce %20 faiz alabilir miyim tl mevduatta ? Akbank, Deniz ve Halkbank ile görüşmeyi planlıyorum yarın için
    %25-26'nın altında bağlama. Büyük bankalar dahi %25 vermeli 60k'ya. Küçükler %26-27 arası verirler pazarlıkla.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    %25-26'nın altında bağlama. Büyük bankalar dahi %25 vermeli 60k'ya. Küçükler %26-27 arası verirler pazarlıkla.
    Burada 200k için o miktarların verildiğini okudum geçen hafta ama bu hafta oranların oturmasıyla %25 için pazarlık edebilirim sanırım teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by coin flipper Yazıyı Oku
    Burada 200k için o miktarların verildiğini okudum geçen hafta ama bu hafta oranların oturmasıyla %25 için pazarlık edebilirim sanırım teşekkürler
    100k ve üstüne küçük bankalarda %27 ve üstü için pazarlık mümkün. 60k için ise biraz daha fazla dolaşıp %25-26-27 için hedefinin altında mevduat toplamış şube bulmak gerekli (özellikle küçük ve orta büyüklükteki bankalardan). Rasgele.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    100k ve üstüne küçük bankalarda %27 ve üstü için pazarlık mümkün. 60k için ise biraz daha fazla dolaşıp %25-26-27 için hedefinin altında mevduat toplamış şube bulmak gerekli (özellikle küçük ve orta büyüklükteki bankalardan). Rasgele.
    Evet haklısınız müşteri sayısıyla birlikte hedeflenen hesap sayısı da önemli. Bazı bankalar yüksek miktarda mevduat hesabı olan müşterilerini bir anda kaybetmemek adına diğerlerine nazaran daha düşük miktarda hesap bakiyesi olan müşterilerine yüksek faizler verebiliyor. Portföylerini tek bir müşteriye odaklamaktansa dengeli bir dağılımı tercih ediyorlar. Bu yüzden eldeki paranın değerini iyi bilmek gerekiyor

Algıyı deneyim, deneyimi kültür şekillendirir.

Sayfa 311/1030 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •