Sayfa 285/534 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Özellikle 100.500-101 civarı çok mühim abi. Yani artı eksi 500 ü olur elbet.Orası geçilmez ise iş sarpa sarabilir. Geçilirse dediğiniz yer hedeftir.
    Sv Dostum,
    Ağırlıklı ortalamalar ve 2008 krizi birlikte değerlendirildiğinde 101 hedef ama farklı bir durum var. Rahip olayı. Bu gibi durumlarda savrulma boyutu çok fazla olabilir. 107-112 aralığına rahatlıkla savurabilirler (2013 krizinde olduğu gibi, o dönemi hatırlarsın vadelide neler yaptılar). Bu nedenle 12 Ekime kadar short intihar olur. Pek çok insanın anahtarını alabilirler.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Abi akşam üzeri atarım resmi. Şuan mesaideyim. İy günler.
    Çok teşekkürler Dostum.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sv Dostum,
    Ağırlıklı ortalamalar ve 2008 krizi birlikte değerlendirildiğinde 101 hedef ama farklı bir durum var. Rahip olayı. Bu gibi durumlarda savrulma boyutu çok fazla olabilir. 107-112 aralığına rahatlıkla savurabilirler (2013 krizinde olduğu gibi, o dönemi hatırlarsın vadelide neler yaptılar). Bu nedenle 12 Ekime kadar short intihar olur. Pek çok insanın anahtarını alabilirler.

Öyle intihar mı Olur, çoğu el-mecbur doğası 4,000 - 8,000 pts. yayılmacı mübarek trade $ablonlarının..

Ninja style bile harakiri yapmamalı zati.. Kapa-aç style ne i$e yarar ?..
    ...

Olmaz olmaz, tabi tabi, asla asla arenaları buralar ama yine de taktikıl $art her daim zaten..

Misal buradan full long olanın hali nedir, ya ihya ya bismillah öte yanı..

4. xu100 haftalık

xu100 haftalık grafikte çok güzel bir noktaya gelmişiz şuan.haftalık buradan kapar ve haftaya dönerse hiç iyi olmaz biz gibi ralliciler için.92500 de başlayan bu rally 97500 de sonlanırsa çok üzülürüm şuan

grafikte sistem bölümünde 1 numara dediğim yer 2008 kriz dibi.beyaz destekte tutunmuş endeks.Bu sene ise o seviyenin de altına gelecek şekilde hızlı gelmiş fiyatlar.Şubat ayında başladı aslında düşüş ama çok hızlı oldu son kısmı.

Şuan sarı seviyenin geçilmesi lazım.Bu grafiğe ben de yeni baktım ve ürktüm biraz.

5. krdmd ile ilişkimi bugün 4.33 ün de aşağı geçmesi ile sonlandırdım tamamen.Garanti ile ilgilenecem bundan sonra ve long giriyorum hafta sonuna.

endeksin 97300 üzerinde haftayı kapatması yeterli benim için.

Endeks şartı gerçekleşirse haftaya rallinin ralisinin ralisini bekliyorum garantide.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sv Dostum,

Elbette abi. Kısalardan desteklenmeden yüklü girmek intihar olur. Ama artık bugün itibariyle sıkı ekran takibine başladım. Her an dönüşü verebilir artık buralar risk bölgesi başlangıcı diye düşünüyorum. Ne olur marjımız azalır. Hani keşke en tepeye gelebilse.

7. Vob garan ve endeks kolerasyonuna bakmayı tercih ederim. Vob ana düşene çok az kaldı. Garan daha yukarı, endekse ise daha bayağı var. Buradan bir sonuç çıkacak zaar. Bakalım.

dolar
    h4
    bulunsun bir kenarda

Sayfa 285/534 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •