Sayfa 299/534 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. Bu pompeo iblisi 12 Ekim'de salınmasıni bekliyorum dedi ama Türkiye Salacak mi rahibi ?

Sonra ABD de Türk yetkililerle görüşecez dedi. Peki bizimkiler ne dedi. ABD'li yetkililerden talep olursa sayın Cumhurbaşkanı görüşebilir. Peki bu olur mu?

Piyasa evet yukarı yönlü idi. Ama şimdi sebep lasimsa aşağı yönlü, rahip birakilmayacak denir, iç islerimize karışmasın denir ki bunlar Reyizin karakterine ters istekler.

20 hisse, 80 TL oldu.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Şu benim senaryoya göre bir sayım yapsak. Tutarlı olur mu abi?

Buradan son kez 88200 e düşüp 2019 da xu100 180 binler olmaz mı?
    Sv Dostum,
    Buradan olabilir çünkü %32,8 i geçtik.
    Ama ideali %50 dir, o da 103 e karşılık gelir.
    Eğer py shortları batırmaya giderse %61,8 olur ki o da 107500 dür.
    Ben %38,2 için satışları yaptım.
    %50 olursa hisse 10 kalır,
    %50 üzerinde tüm hisseleri satarım.

Endeks nereden dönerse gidebileceği 2 nokta var:

Ya 50 günlük HO ya gelip destek alıp yukarı devam eder, (ki bu durumda düşüş bitti, 1 ve 2 yaptık, 3 için yükseliyoruz deriz, bana göre düşük olasılık ama olabilir)

Ya da 84300 altına iner ( bu inişle C dalgasını yapar, sonra yükseliş yeni başlıyor deriz) ew sayımlarına göre.

Ben hala B dalgasında olduğumuzu ve C için 84300 altına inmemiz gerektiğini düşünüyorum ama endeks 50 günlük HO da destek bulur yukarı yönlenirse anında kıvırırım [emoji23] . En iyi EW ci en kıvrak ( kıvırtkan) olanıdır der büyükler). [emoji1]

Son düzenleme : JAS; 25-09-2018 saat: 12:56.

Son olarak, 180 bin olur mu?
    Bu zihniyetle 126 üzeri mucize olur. Ekonomiye bakış açısının düzelmesi gerek. Hala arazi sat, kit sat, zorla BES adı altında milletin cebine göz dik, betoncu kurtar zihniyeti var. Liyakat desen yerlerde sürünüyor. Benden olsun çamurdan olsun ile olmaz bu iş.

Üretim ekonomisine geçiş için hiç çaba görmüyorum.

Bu arada elimde sadece %2 banka %18 sanayi hissesi var. Bankaları boşalttım.

Sv Zülfü hatırlattı. Bir de B dalgasının ideal dönüş yeri için 200 günlük HO var 105500 de.

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Son olarak, 180 bin olur mu?
    Bu zihniyetle 126 üzeri mucize olur. Ekonomiye bakış açısının düzelmesi gerek. Hala arazi sat, kit sat, zorla BES adı altında milletin cebine göz dik, betoncu kurtar zihniyeti var. Liyakat desen yerlerde sürünüyor. Benden olsun çamurdan olsun ile olmaz bu iş.

Üretim ekonomisine geçiş için hiç çaba görmüyorum.

Bu arada elimde sadece %2 banka %18 sanayi hissesi var. Bankaları boşalttım.

Ekonomi düzeleceği için değil benim beklentim. Enflasyonist sistemden ötürü. Şimdi yılbaşında memura zam vermek için para basmaları lazım. Var olan enflasyon zaten yüksek daha da yükseltebilir bu durumda. O zaman da borsa da yükselir 90 larda olduğu gibi.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Ekonomi düzeleceği için değil benim beklentim. Enflasyonist sistemden ötürü. Şimdi yılbaşında memura zam vermek için para basmaları lazım. Var olan enflasyon zaten yüksek daha da yükseltebilir bu durumda. O zaman da borsa da yükselir 90 larda olduğu gibi.
    2009 de olsak, dip yapmış olsak, ABD para basıp dağıtacağım dese amenna.
    Ama para geri çekiliyor ve sağolsun hükümet tüm ucuz parayı üretim ekonomisi yerine,ota, b.ka, şatafata dağıttığı için bu fırsatı kaçırdık ve elimizdekileri de sattık. Af edersin, it gibi borcumuz var. Ve sıcak paraya ihtiyacımız.
    ABD parayı çekiyor, yakında AB de başlar. Ekonomi yönetimine ise dışarıda gülüyorlar.

Yani 1990 lardan, 2000 başından, 2009 başından çok daha kötü durumdayız.
    Çünkü o zaman bu kadar borcumuz yoktu ve elimizde para edecek kıymet vardı.

Yani, B dalgasından sonra yeni bir parasal genişlemeye kadar (olursa eğer) biz diplerde gider geliriz.
    2000-2003 arası olduğu gibi.

Mantıken böyle olması gerekir diye düşünüyorum.

Sayfa 299/534 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •