170 bin lot 1.35 ten alacaktın da öğlenden beri 1.35 te duran hisseye neden dokunmadın 😊 çok tatlısın spek çok 😂😂
Ytd aman haa
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
170 bin lot 1.35 ten alacaktın da öğlenden beri 1.35 te duran hisseye neden dokunmadın 😊 çok tatlısın spek çok 😂😂
Ytd aman haa
1.39 dan verdiklerin bunda değildir bence dün ki hareketin sebebini merak ediyorum neydi sizce
Yönetim Kurulu;
Şirketimizin mevcut 30.000.000TL tutarındaki Kayıtlı Sermaye Tavanının 100.000.000TL'ye çıkarılmasına,
ayrıca, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) verilen kayıtlı sermaye tavanı izninin geçerlilik süresinin 2017 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle, yukarıda alınan Kayıtlı Sermaye Tavanı artırım talebimizle birlikte, Kayıtlı Sermaye tavanı geçerlilik süresinin 5 yıl (2017-2021) daha uzatılması amacıyla Şirket esas sözleşmesinin "SERMAYE VE PAYLAR" başlıklı 11. maddesinin tadil edilmesine gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kuruluna başvurulmasına
Aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenen tadil metni hakkında SPK'dan gerekli izin ve onay alınmasının akabinde Esas Sözleşme Değişikliği izni alınmak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına başvuruda bulunulmasına,
Yukarıda belirtilen izin ve onaylar alınmış olmak kaydıyla yapılacak Esas Sözleşme değişikliğinin yapılacak ilk genel kurulda ortakların onayına sunulmasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/600501
Kapa yolladıpı haberlerle milletin kafasını karıştırıyor.
Harbi öyle. Gecen 30 milyona cikartiyordu. Simdi 100 milyon diyor. Ama mevcut bes yil daha uzattik diyor. Bi b.k anlamadim
Yatırım tavsiyesi değildir.
Son düzenleme : Bülent; 13-04-2017 saat: 09:39.
Yer İmleri