Sayfa 615/1000 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Çin MB rezerv karşılık oranlarını düşürdü!
    Nisan ayında düşürünce ne olmuştu, hatırlatmakta fayda var.
    1) Dolar Endeksi artmıştı
    2) ABD 10 yıllık tahvil getirisi artmıştı
    3) Gelişen ülke borsa ve tahvilleri satış yemiş; para birimleri değer kaybetmişti.
    https://twitter.com/VedatOzdan/statu...65148004454400

2. Hangi klüp ödemeleri peşin yapıyor? Vadeli ödüyorlar. TL ile vadeli ödeme alan YERLİ futbolcunun parası da bir miktar erimiş olacak parayı alana kadar.

4 büyüklerin borcu zaten 10 milyar TL yi bulmuş. İflas durumundalar. Borcu borçla kapatıyorlar. YUKARI DA BAĞLANTIYI PAYLAŞTIM BLOOMBERGHT den.

ama arıtk bankalar futbol klüplerine kredi vermiyorlar. Dolayısı ile 4 büyükler ne yapıp edip 10 milyar TL borcu hazineye yıkacak. O zaman sana bana daha fazla vergi girecek kol gibi. 4 büyüklerin borcunu bize ödetecekler büyük ihtimalle.

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    türk futfolcuda TL sini alıp anında dolara çevirse olayı çözmüş olmazmı, birine direk dolar, diğerine yan yoldan dolar

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    türk futfolcuda TL sini alıp anında dolara çevirse olayı çözmüş olmazmı, birine direk dolar, diğerine yan yoldan dolar
    Adamlar zengin gidip vatandaşlık alsalar ne olacak ?. Polisiye tedbirlerle bu işler çözülmez

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

4. ben ilac firmasinda calisiyorum valla catir catir uretiyoruz ayirt etmeden simdilik ama sonrasini bilemem belki depolar stokculuk yapiyordur zam gelir diye

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bakan Albayrak'tan ekonomiye ilişkin flaş açıklamalar

bakın burası çok önemli

6. Döviz tutan arkadaşlar, dövizlerinizi bankada faizde mi tutuyorsunuz yoksa , eşinizle aranıza koyarak mı saklıyorsunuz ? Ne başa bela bir şey oldu ülkede tasarruf sahibi olmak. Ortada hol yok yumurta yoksa ikide bir yetkili pozisyondakiler neden açıklama yapıp dururlar. Dövizinize çökmeyeceğiz, sabit kura dönmeyeceğiz vb. çok sık konuşuyorlar.
    Bana değişik orijinal fikirler gerek.

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    Bakan Albayrak'tan ekonomiye ilişkin flaş açıklamalar

bakın burası çok önemli
    Baktım ama göremedim sn.erman07, neresi orası

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Döviz tutan arkadaşlar, dövizlerinizi bankada faizde mi tutuyorsunuz yoksa , eşinizle aranıza koyarak mı saklıyorsunuz ? Ne başa bela bir şey oldu ülkede tasarruf sahibi olmak. Ortada hol yok yumurta yoksa ikide bir yetkili pozisyondakiler neden açıklama yapıp dururlar. Dövizinize çökmeyeceğiz, sabit kura dönmeyeceğiz vb. çok sık konuşuyorlar.
    Bana değişik orijinal fikirler gerek.
    Bu konudaki düşüncemi daha önce de belirtmiştim; dth ların tl ye döndürülmesi çok ciddi bir hata olur ve bu kararı alanlar bunun altından kalkamazlar..
    ancak şu çıpa ya da sabit kur işi biraz karışık gibi.. en azından benim açımdan . Kesinlikle olmaz diyemiyorum 🙂

Ytd

Sayfa 615/1000 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •