Sayfa 713/1030 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaşlar bu banka işlerinden az anlayan ve en paranın reklamlarında olan kıllanan adamın biriyim :D Vadeli mevduatıma şuan çalıştığım banka 80 bine %18 faiz veriyor tabi ki memnun değilim ve arayıştayım kafam allak bullak al sat yapan biri değilim sadece enflasyona karşı param ezilmesin (mümkün değil tabi ki) yada az ezilsin diyelim mantığım sadece bu.Faizi %18 den yüksek sorun yaşamayacağım banka önerileriniz nedir?

2.  Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu banka işlerinden az anlayan ve en paranın reklamlarında olan kıllanan adamın biriyim :D Vadeli mevduatıma şuan çalıştığım banka 80 bine %18 faiz veriyor tabi ki memnun değilim ve arayıştayım kafam allak bullak al sat yapan biri değilim sadece enflasyona karşı param ezilmesin (mümkün değil tabi ki) yada az ezilsin diyelim mantığım sadece bu.Faizi %18 den yüksek sorun yaşamayacağım banka önerileriniz nedir?
    Cepteteb.com TEB dijital bankacılık 80kTL'ye %23 100kTL'ye %24 veriyor pazarlıksız.

Küçük banka takıntın yoksa onlardan da bu meblağ için %25 ve üzeri alabilirsin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Katılıyorum uzun iş ben not defterine kayıt ediyorum vade sonu tarihini ..MT bağlamadan önce hemen takvimden vade gunune bakıyorum ona göre baglattiriyorum ne getireceği zaten mevduat defterinde yazıyor hesaba gerek var mı ki
    Vade gun sayisini gunleri saymadan tek bir cikartma islemi ile yapiyorum bu sekilde.
    Atiyorum 15 Ekimde bagladim. Musteri temsilcisi atiyorum paran 30 Aralik'ta donecek dedi.
    Simdi bu kac gun ediyor?
    Oturup da tek tek gun saymak yerine 364. gun (30 aralik) eksi 288. gun (15 Ekim) = 76 gunu buluveriyorum.
    Google calender her gunu numaralandiriyor.
    Vade bitis gunu rakamindan vade baslangic gununun rakamini cikarinca cok kolay oluyor bu sekilde.
    Syg
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu banka işlerinden az anlayan ve en paranın reklamlarında olan kıllanan adamın biriyim :D Vadeli mevduatıma şuan çalıştığım banka 80 bine %18 faiz veriyor tabi ki memnun değilim ve arayıştayım kafam allak bullak al sat yapan biri değilim sadece enflasyona karşı param ezilmesin (mümkün değil tabi ki) yada az ezilsin diyelim mantığım sadece bu.Faizi %18 den yüksek sorun yaşamayacağım banka önerileriniz nedir?
    Eğer muallakta kalır ve bankanızı değiştirmek istemezseniz Para Piyasası fonu alabilirsiniz 22-24 arası getiriye sahip.
    Saygılar...

Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Enpara da en kotu 22 alirsin .

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cepteteb.com TEB dijital bankacılık 80kTL'ye %23 100kTL'ye %24 veriyor pazarlıksız.

Küçük banka takıntın yoksa onlardan da bu meblağ için %25 ve üzeri alabilirsin.
    Cevabın için teşekkür ederim üstat.Küçük banka takıntım var şöyle söyleyeyim eft yaparken bile tereddüt yaşayan bir insanım o yüzden bankalarla aram hiç iyi değildir az işlem yaparım sadece vadeli mevduat kullanıyorum al sat vs. yapmıyorum.Cepteteb devlet güvencesi var değil mi ? teb bankasına bağlı neticede ama müşteri hizmetleri bile ayrı ayrı olduğunu biliyorum şubeden destek bile vermiyorlarmış ne kadar doğru?

7.  Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Eğer muallakta kalır ve bankanızı değiştirmek istemezseniz Para Piyasası fonu alabilirsiniz 22-24 arası getiriye sahip.
    Saygılar...
    BBP %15 stopaj değişmedi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Cevabın için teşekkür ederim üstat.Küçük banka takıntım var şöyle söyleyeyim eft yaparken bile tereddüt yaşayan bir insanım o yüzden bankalarla aram hiç iyi değildir az işlem yaparım sadece vadeli mevduat kullanıyorum al sat vs. yapmıyorum.Cepteteb devlet güvencesi var değil mi ? teb bankasına bağlı neticede ama müşteri hizmetleri bile ayrı ayrı olduğunu biliyorum şubeden destek bile vermiyorlarmış ne kadar doğru?
    Cepteteb ayrı bir şube olarak gözüküyor.Ama sanırım sabit bir müşteri temsilcisi atanmıyor. Defterleri normal şubelerden bastırmak mümkün olmalı. Kullanan tanıdıklarım var. Banka büyüdükçe faiz oranı düşer, özellikle 100kTL'nin altındaki meblağlarda. O nedenle 100kTL altı ve büyük banka tercihi biraz daha düşük faizi kabullenmek demek. Bu kişisel bir tercih.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 713/1030 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •