Sayfa 755/1030 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu nasıl savcı hem 10 yıl hapis istiyor hem de adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağının kaldırılmasını istiyor.Hapis cezası istiyorsan tutuklu yargılansın dersin.Rezalet !

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben ise pijamami giydim yatagima girdim, kucagima aldim laptopu bir de zencefilli cay koydum, izliyorum yataktan..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bu nasıl savcı hem 10 yıl hapis istiyor hem de adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağının kaldırılmasını istiyor.Hapis cezası istiyorsan tutuklu yargılansın dersin.Rezalet !
    Yattığı süre kadar bir ceza alması olası gibi geldi bana, böyle bir durumda da serbest bırakılması gerektiğinden adli kontrol ve yurt dışı yasağını da kaldırmak istemiş olabilirler. Yoksa ayrıca bu kararları kaldırmak için bir sonraki celseye kadar tutuklu kalması gerekebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Savcı dolat tl'de açtığı kısa pozisyonları kapatıyormuş
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yattığı süre kadar bir ceza alması olası gibi geldi bana, böyle bir durumda da serbest bırakılması gerektiğinden adli kontrol ve yurt dışı yasağını da kaldırmak istemiş olabilirler. Yoksa ayrıca bu kararları kaldırmak için bir sonraki celseye kadar tutuklu kalması gerekebilir.
    10 yıl ile yargılanırken 2 yıl ile yırtılabiliyor mu?

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben ise pijamami giydim yatagima girdim, kucagima aldim laptopu bir de zencefilli cay koydum, izliyorum yataktan..

Syg,
    Sayın Dudu, önemli bölgeler için laptop alttan fazla ısı ve radyasyon yaymıyor mu? Ayrıca havalandırma kanalları bazılarında altta olabiliyor.[emoji4]

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    10 yıl ile yargılanırken 2 yıl ile yırtılabiliyor mu?
    Bu tamamen hakimin kararına bağlı. Savcı talep eder ama son kararı hakim verir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

rahip 10 yıl hapis cezası ile yargılanırken içerde durduğu süreyi göz önüne alıp salınıcak büyük ihtimal bu saat'ten sonra bi sürpriz olmassa.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Sayfa 755/1030 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •