Sayfa 832/1030 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    Kademeli dolar a geçmeye başladım.
    Düşüş nerede durur bilinmez. Düzeltme olduğunu düşünüyorum dolar da .
    Orta uzun vade dolar da yukarı yön
    sadece kasım seçimleri trump karşıtı kazanırsa dolar zayıflayabilir.
    ben olsam doların yanına riski dağıtmak için başka bir döviz daha koyardım... mesela ne olabilir ?

2.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    ben olsam doların yanına riski dağıtmak için başka bir döviz daha koyardım... mesela ne olabilir ?
    Bugün bir yerde doların euro'ya karşı % 40 değer kaybetme ihtimali olduğu yorum-haberi görünce aynen sizin gibi düşündüm.

Ancak diğer dövizlerin faiz oranları dolara nazaran düşük. Ayrıca dövizi birden fazla paraya dağıtmak bunların transferindeki sorunları da katlayacak. Swift yapıyorsanız minumum swift masrafını birden fazla ödemek durumu ortaya çıkacak. Fiziki taşımada da sıkıntı katlanarak artar. Ayrıca döviz tutarları azaldığı için faiz pazarlığında da elimiz zayıflamak durumda.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    Kademeli dolar a geçmeye başladım.
    Düşüş nerede durur bilinmez. Düzeltme olduğunu düşünüyorum dolar da .
    Orta uzun vade dolar da yukarı yön
    sadece kasım seçimleri trump karşıtı kazanırsa dolar zayıflayabilir.
    Bence trump guc kaybederse dolar degerlenir. Trump azledilecegi haberleri ciktiginda dolar degerlenmisti. Dxy 100 barajini abd nin boylesine iyi kosullarinda asamiyorsa bu trump yuzunden.

Ozellikle bu aralar Fed e cok saldiriyor.

Belki kisa vadeli bir dusus olabilir ama yon yukari.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bugün bir yerde doların euro'ya karşı % 40 değer kaybetme ihtimali olduğu yorum-haberi görünce aynen sizin gibi düşündüm.

Ancak diğer dövizlerin faiz oranları dolara nazaran düşük. Ayrıca dövizi birden fazla paraya dağıtmak bunların transferindeki sorunları da katlayacak. Swift yapıyorsanız minumum swift masrafını birden fazla ödemek durumu ortaya çıkacak. Fiziki taşımada da sıkıntı katlanarak artar. Ayrıca döviz tutarları azaldığı için faiz pazarlığında da elimiz zayıflamak durumda.
    Benim eurusd beklentim 1.08.

Ecb daha faizleri ne zaman artiracagini bilmiyor. Euro nasil olacakta bu sekilde degerlenecek.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Fed faiz artirma lafını ağzından düşürmüyor. Nasıl değer kaybeder ki dolar? Trump arada gevşek gevşek konuşuyor ama Fed'in salladığı yok bana göre. Avrupa merkez bankasında tık yok. Eurozone'da her gün bir çatlak oluşuyor öte yandan. Almanya dışında işleri tıkırında tek bir AB ülkesi de göremiyorum. Ben de $/€ paritesinin yükseleceğini düşünenlerdenim kısaca.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Benim beklentim 1.30 olan USD/CAD oraninin 1.10 a kadar geri gelecegi.
    Bu nedenle CAD aliyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Benim favorim tahmin edileceği üzerine moldova lei’yi...Adamların parası 2 yıl önce 1 dolar 19,75 lei iken bu 2 yılda bizim para sıfır olurken paraları dolara karşı değer kazandı şu an 1 dolar 16,80 lei....Zamanında parayı moldova lei’yine yatırsaydım şimdi köşe olmuştum..

8. Altını araştırın bu aralar bence..Dolar düşşe ons çıkıyor ,ons düşünce tersi ..
    Riski azaltmak adına iyi seçenek ..Üstüne faizde veren bile var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 832/1030 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •