Vay donsuzlar, 240 bin euroluk saatiniz bilem yok!
Originally Posted by reha kaya Vay donsuzlar, 240 bin euroluk saatiniz bilem yok! RIZA SARRAF Conrad çalışanımı yoğusam?Kafam garıştı benim burada
Dervişlik dedikleri;hırka ile taç değil.Gönlün Derviş eyleyen,hırkaya muhtaç değil. YUNUS EMRE
Originally Posted by ATTiLA RIZA SARRAF Conrad çalışanımı yoğusam?Kafam garıştı benim burada Kafa karışacak bir şey yok efendim, CONRAD otelinin damgalı peçetesi senet yerine geçer! Düz kağıda yazsalar, CeHaPe zihniyeti hani bunun damgası derdi!
Originally Posted by reha kaya Kafa karışacak bir şey yok efendim, CONRAD otelinin damgalı peçetesi senet yerine geçer! Düz kağıda yazsalar, CeHaPe zihniyeti hani bunun damgası derdi! Rıza hatun matun da ayarladığına göre;bu işin peçete ve golonyacısı demekki! Şimdi olayı çözmeye başladım Sayın Gaya
Tüydü bizim TROLLER malum saat 24:00 mesai bitti, tavuk döner vakti! Yenisini gönderirler umarım, salağın birisi çıkmasa bari!
Originally Posted by reha kaya Vay donsuzlar, 240 bin euroluk saatiniz bilem yok! Bi de o önüne yatanna,cikilotacı tercuman ve ben istifa edeceğime o etsin diyen vardı.Unutmuşsun
Forum Rules
Yer İmleri