Originally Posted by And Burada sadece rakıcılar mı var, yoksa envai çeşit içki içenlere de serbest mi? Ayran hariç bilumum etil alcohol mamulatı geçerlidir.. Afiyet olsun..
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Originally Posted by C.ÜNLÜ Ayran hariç bilumum etil alcohol mamulatı geçerlidir.. Afiyet olsun..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by C.ÜNLÜ Ayran hariç bilumum etil alcohol mamulatı geçerlidir.. Afiyet olsun.. Eyvallah. Ben biraz izleyeyim, sohbetin içeriğini anlayayım, araya kaynarım
Originally Posted by And Eyvallah. Ben biraz izleyeyim, sohbetin içeriğini anlayayım, araya kaynarım Yannız, Dükkancıya tikkat et,adisyona geydirmesin.
Originally Posted by And Burada sadece rakıcılar mı var, yoksa envai çeşit içki içenlere de serbest mi? İspirto çekenner bile çıkar bu pis gomünistlerden, bence bulaşmayın, efendim!
Originally Posted by C.ÜNLÜ Yannız, Dükkancıya tikkat et,adisyona geydirmesin. Emmi; iş garsonda biter. Bizim masaya gelen vol'leri yan masaya yazar, olur biter.
Originally Posted by And Burada sadece rakıcılar mı var, yoksa envai çeşit içki içenlere de serbest mi? Ben yakın zamanda BİRA neyim çekmeye başladım, bu hayinler bana darbe yaptılar! Irakı damnatmayı bıraktım deye!
Originally Posted by reha kaya İspirto çekenner bile çıkar bu pis gomünistlerden, bence bulaşmayın, efendim! Gece tüm kötülüklerin ve acının üstünü örter. Hem, benim bir yanım milliyetçi, diğer yanım anarşisttir Herkesin ortak paydası, kaybettiklerimiz sanırım.
Forum Rules
Yer İmleri