Sayfa 287/883 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. EURO 6,37 DOLAR 5,60 kura göre.finansal döviz borçlar ve döviz bazlı krediler toplam 233 milyon kur farkı karı.döviz bazlı ticari alacaklardan 100 milyon kur kaybı olacak. 133 milyon tl bu kurlarla faaliyetlerle ilgili gelir ve giderlerden ve finansallardan net kar yazar .faaliyet karı dahil yıl sonunda ne kadar kar çıkar siz hesaplayın.

2.  Alıntı Originally Posted by rizeli28 Yazıyı Oku
    türev işlemlerle 200 milyon TL. bir kar var .Ticari işlemlerden kaynaklanan kur farkı
    gelirleri ,giderleri farkı da 200 milyon tl zarar.bu kalem geçmişte pozitif miş.bu yıl kur yüksek iken nasıl negatif oluyor.bu soruyu yatırımcı ilişkileri bölümüne mail olarak sordum.cevap gelirse buraya yazacağım,sizin cevabınız varsa okurum.
    Turev islemler muhtemelen dolar/euro paritesidir, dolarla alip euro ile satiyor, bu denge vesbe icin cok onemli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    ötv sıfırlanmış 👍😂😂
    buna rağmen baskı baskı baskı nereye kadar
    Götlerinide yırtsalar , bir taraflarınıda parçalasalar , ancak babayı alırlar..... Sorun yok Mayıs 2019 a az kaldı.... Yurtiçi ötv indirimi etkisiyle , yurtiçinde canlanma olursa tahminimce yıl sonu karını hisse başı 3.4 tl üzeriyle kaparız.... Tahminlerimde 2.5 tl net temettümü alır beklerim..... bu da benim için %25 getiri demektir...... Enflasyonuda korumuş olurum.... şu an 12.40 kapadı ya .... düşün 3 tl fiyattan 9.40 a düzeltilir fiyat..... 2019 tahmini karda en az 4 tl olsa 2019 F/K tahmini 2.5 !!!!!!

Spek sen neyin hayalini kuruyorsun hala , Bi Sittirol git , bana zorla ofisi kelepire sattıracaksın sonunda !!!!

Uzun zamandır yoktum , tatildeydim , SPEK yiyorsa düşürde , full vesbelenim ......

Yatırım tavsiyesi değildir....

4. aynen.düşerse alırım daha..
    spek hadi bakalım

Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Götlerinide yırtsalar , bir taraflarınıda parçalasalar , ancak babayı alırlar..... Sorun yok Mayıs 2019 a az kaldı.... Yurtiçi ötv indirimi etkisiyle , yurtiçinde canlanma olursa tahminimce yıl sonu karını hisse başı 3.4 tl üzeriyle kaparız.... Tahminlerimde 2.5 tl net temettümü alır beklerim..... bu da benim için %25 getiri demektir...... Enflasyonuda korumuş olurum.... şu an 12.40 kapadı ya .... düşün 3 tl fiyattan 9.40 a düzeltilir fiyat..... 2019 tahmini karda en az 4 tl olsa 2019 F/K tahmini 2.5 !!!!!!

Spek sen neyin hayalini kuruyorsun hala , Bi Sittirol git , bana zorla ofisi kelepire sattıracaksın sonunda !!!!

Uzun zamandır yoktum , tatildeydim , SPEK yiyorsa düşürde , full vesbelenim ......

5.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku

Ooo hos geldin Lonely, sen yokken fiyat 25% artti, ama gonlumuzu hos etmesi icin bi 100% daha yapmasi lazim...

6. Nerelerdesin hocam sensiz buralar tatsız ama biraz kârlı geçti.
     Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku

7. borsada tekniğin işlemediği,bilançoların iç edildiği bi dönemde olsak da haftalık düşenin üzerine atılması orta vade için güzel bir gösterge olabilir...12,25 üstünde kapanışlarla yeni bir trend başlatabilir orta-uzunda

8. Arçelik olaydı , bunun gibi iyi bir bilançosu olsaydı 18-20 tl ye ulaşırdı. Bu zeka özürlü lerin eline kalmış

Sayfa 287/883 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •