hisseyi uçuracak haber düşmesi lazım ****** diye gazete ekonomi sayfalarında o zaman buralarda durmaz..
ZIR-DELİ Y.T.D
merhaba abi bende onu anlatmaya çalışıyorum ama ne yazsam kötü oluyorum. bu güzel bilanço ile buralardan satıyorsa satsın bende fırsat buldukça alırım kendi bileceği iş diyorum. madem tarman satıyor elbet alıcısı çıkar. sanki hisseyi ben düşürüyormuşum gibi algılanıyor. ben çok eski değilim ama en az 2 senelik bir geçmişim var bucim ile çoğu zaman güzel bilançolar açıkladı ama bu sene bir farklı hele hele son çeyrek. güzelliğinden bahsetmeye çalışıyorum ki bu bilançoya kötü diyen çarpılır
benim temelim çok iyi değildir seninki gibi. ama az biraz bilgi ile bile bu bilançonun kötü olmadığını anlayamıyorsak zaten borsaya bulaşmamamız lazım diye düşünüyorum. burası maalesef kurtlar sofrası. bende isterdim adil bir borsamız olsun ama maalesef durum bu.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Aynen Sn. sulzer vampir lige devam diyor İT hazretleri ancak bazilarida yok azar azar topluyormuş aman ne güzel firsat veriyormuş felan fistik ile devam ediyor. Bana deseki ben BES yerine burdayim ozaman anlarim ancak uzun yillar insani yipratiyor diyecegim sudur ki sürücü varda sarhoş sürücü taklidi yapiyor.(levent kırca parodisi muhabbeti var)
olsun vampirlige ve hisseyi ilgisizleştirmeye devam etsinler hiç sorun yok ..?
nasılsa her su birgün yolunu bulur istedikleri kadar set çeksinler suyun önünü kesip dursunlar..
eskiler ne demişler:ateş,su ve ruzgar ile oyun olmaz ...? sonunda i.tarmanda birşeyleri bekliyor bunlar gerçek oldugunda yüzüne bakmayan ky veya by hissesi 5 katından almak için kuyrukta bekliyor olabilir..
yine zırdelice düşünceler sardı..Y.T.D
ZIR-DELİ Y.T.D
Bursa Çimento hisselerini Tarman aldı
Duraner Turizm, Bursa Çimento hisselerini İsmail Tarman'a sattı
07 Mayıs 2013
**
Duraner Turizm, şirketi satma nedeni ile elinde bulunan 13.6 milyon adet Bursa Çimento hissesini, Bursa Çimento'nun ortağı*İsmail Tarman'a sattı. Böylece Tarman'ın Bursa Çimento'daki payı yüzde 39.82'ye yükselmiş oldu.
Konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
Duraner Turizm'den gelen satış açıklaması:
07.05.2013 tarihinde sahibi olduğumuz Duraner Turizm İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketini satmamız sebebi ile şirketimizin sahip olduğu 13.649.790 adet Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. hisse senetlerini de satmış olduğumuzu, işlem sonrası pay oranımızın sıfıra düştüğünü bilgilerinize sunarız
İsmail Tarman'dan gelen alış açıklaması:
07.05.2013 tarihi itibarı ile Duraner Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş. şirketi paylarının tümünü tüm aktif pasifi ile birlikte devraldım. Adı geçen şirketin aktifinde 13.649.790, 75 adet bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. hisse senedine de dolaylı olarak sahip olmuş bulunmaktayım. Bilindiği üzere daha önce 28.486.378 adet Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. payına sahip iken, devralma ile birlikte toplam 42.136.168,75 adet paya doğrudan ve dolaylı olarak sahip bulunmaktayım. Bu devir ile birlikte doğrudan veya dolaylı olarak sahibi bulunduğum Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. payları toplam sermayenin %39.82’sine çıktığını kamuoyuna bildiririm..
Dolar Kuru 07/05/2013
4230 $$$
Dolar Kuru şu anda 13/11/2018 5500 $$$
Ödenen para 50 milyon $$$ hisse başına 3.66 $$$ gelmektedir..derin dondurucuda beklemedeyiz...[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
2013 yılında bucim 31 milyon çemtaş 13 milyon TL kar ettiği zamandı. ŞİMDİ bucim 3 çemtaş 10 kat daha fazla karlılığı yakaladı. BUCİM 5 yıllık temettü çıkkıldıktan sonra bile 4,62 fiyatına işlem görüyor du. TL deki enflasyon kadar değerlense en az 10 ₺ olurdu.
Yer İmleri