Canini bizim için sıkma hocam bedelliyede katılırım sonucda satan bisey biliyosa bizde bisey biliyoruz
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Canini bizim için sıkma hocam bedelliyede katılırım sonucda satan bisey biliyosa bizde bisey biliyoruz
haa dileyen olursa özelden msj atsın yazayım kendisi de baksın araştırsın en azından takip etsin tecrübelerimi test etmiş oluruzeli kara spekler elbet penguen gibi seke seke gelir her hisseye ama mesele hangisine ne zaman park edip maden kazacaklarını önceden bilmek yoksa deniz de olduğu gibi ne kadar yüzerseniz yüzün boğarlar adamı
ytd.
Günlük 7-8 düşse kagitda rahatliyacak bende gıdım gıdım olmuyo, neyse cok bekletecek bizi asagi gelmesi için
Alan alir satan satar siz niye kendinize dert ettiniz hala anlamadim, kimse kimseye silah zoruyla aldirmiyoki,
taban yapmazsan srfsz sin.....
ışte bu bebegim ya bunu yapacaktin, burdan soluk 1.70 kehanete dogru
O zaman tek bir çözüm var oda finansman da işin icinde. Adamlar fena kumpasa getirdi. Finansman 4 üzeri maliyetli lotlarini 3 e 5 e bakmadan kakaliyor. Yalnız finansmanın daha 400 bin lotu var. Eğer bunlarida satmaya kalksa 1.50 lerde filan anca bırakır. Dua edelimde vakıf yapi kredi ve marbasla daha aşağı fiyatlara devretmek için anlaşmış olmasın ama durum da tam bunu gösteriyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri