Yarın için endex rakamlarını sallıyorum saatlik'te 93.16x - 93.350 - 93.800
Günlük'te 93.190 üstü 94.3xx ve 98.xxx
Yarın için endex rakamlarını sallıyorum saatlik'te 93.16x - 93.350 - 93.800
Günlük'te 93.190 üstü 94.3xx ve 98.xxx
haberin orjinali bu halkçılara yarayabilir ...
https://t.co/9kz8rJtsU0
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Sayın emir dağlı bize şimdiye kadar hangi haber yaradıki bu yarasın
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buda beyaz saraydan şimdi gelen açıklama...
bir öyle bir böyle...
https://t.co/uUzpFsr31E
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Hayde şimdi alış emirlerini silme vakti
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THYAO : ( Bilançosunda yüksek kar açıklayan ; akabinde düşüş yaşayıp kar satışlarıyla karşılaşan hissenin grafiksel olarak yukarı yönlü trend başlatma isteği , brent petroldeki sert dususlerin hisse uzerinde olumlu etkisi ) PARSN - PEKGY : ( Uzun süredir önerdiğimiz istikrarlı ve trend halinde yukselen hisselerde istikrarin devam edecegi öngörulmekte ) KOZAA - ARENA : ( Ard arda yükselişlerle yukarı yönlü yükseliş trendi olusturma çabası , teknik göstergeler ,) BSOKE : ( Aşırı spekulatif hisse grubunda olup sert çıkıp sert düşebilir de . Risk almak isteyen uyelerimiz kisa sureli al satlar yapabilir bu hissede ) NOT : BSOKE dışındaki tüm hisseler haftalikta tutulabilirler . Hisseler gunluk al- satlarda % 3 -4 ve ustunde karlarla , haftalik tutulacaklar % 8- 10 ve ustunde karlarla satisa uygundur.
Vakifgyo ya haber düşmüş. 300milyona arsa satmışlar. Ben taşıyamadım ama umarım sayfadan bir arkadaş nasiplenmistir. Yarın herkese bol kazanç.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördünüzmü olumlu haber sabaha kadar seansa kadar dursaydı hemen yalanlama geldi bizde şans yok olumlu haber birden olumsuza dönüştü geçek olsaydı citi kusarmıydı
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri