Hayırlısı bakalım
Hayırlısı bakalım
Fırtınadan önceki sessizlik var sanki...
Bir kısım portföyde tutup bir kısım trade yapmak bu kağıtta güzel...ytd.
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basvuru yapildiktan sonra benim bildigim Rekabet kurumunun 15 gun suresi var bu hafta ici haber gelebilir insallah
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dalga boyları daha da yükselecek.Alanı da satanı da pişman edecekler ki,dökmeyi başarsınlar.Ancak hikayeye inanan taşıyabilir
kanaatindeyim.Hep söylüyorum Bu kağıdın ve bunun gibi kağıtların temel özelliği az sayıda olmalarıdır.Onay beklentisi ile her an her şey mümkün.
Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Fiili dolaşımdaki 0.15'lik kısmını da döktürmeden bir gitmeyi denese daha karlı çıkarlar herhalde.
0,15'lik kısmın çoğunu muhtemelen yine onların taşeronları toplamışlardır piyasadan.
Mecut satış durumu Rekabet kurulu safhasına geçmiş ama hisse sanki hiç satış hikayesi olmamış gibi satış hikayesinden önceki eski fiyatlarından işlem görüyor maalesef.
Sanırım sınırlı sayıdaki yatırımcı satışın tüm safhalarına, çağrı fiyatına kadar bekleyecekler gibi görünüyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dünkü sert hareket Putin in gelişi ile alakalı.Boru hattının açılışı için gelen Putin in onayı da hızlandıracağı
algılandı.Henüz onay yok.Ancak çok uzamayacağı kanaati bende mevcut.Bugün partilerin grup toplantıları günü,Bahçeli ve Erdoğan konuşurken piyasa satış olarak tepki veriyor.Bunun nedeni Bahçelinin bir grup toplantısında erken seçimi açıklaması olsa gerek.Piyasa
yine şapkadan tavşan çıkar beklentisi ile satış yiyor.
YTD..
İmamın eli kulağında diyorum....Başka da bir şey demiyorum.
Yer İmleri