Sayfa 28/343 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 217 - 224 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Ulan nerden aldım 1000 zararla çıktım referandum öncesi nakite döndüm evet çıkarsa borsa çoşacakmış bakalım ne olacak riske girmeye gerek yok Trump seçilirse ons 1400 olacak dediler bütün dünyayı soydular ons 1130 a kadar düştü forexte batmayan kalmadı bu sebepten evet çıkarsa bence piyasa felan coşmaz bunlar hep algı operasyonu

Referandumdan korkacaktın satacaktın niye aldın o Zamn alaydın ya garantı bnk vs...tamda hisseye bulaşmışsın...çok korkakmışsın...biz ne engeller badireler atlattık bi bilsen...bu sana ders olsun...ytd

3. 3 aylik kar ne zaman gelecek?gecenlerde bir sitede (turkisbull) gorduydum sat sinyali vermis...hisse guc kaybediyor sanki.gosstergelerden hangisini takip edlmeli.pd/dd fk vs. ...hisse pahali mi ucuz mu. Takaslarda filipkapital hizla mal aliyor bir nedeni olabilir mi ?yabanci kurulusmudur?
    Hissede ky kalmadi yazilmis?bu hissede ky tanimi nedir?

4. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

5. Bana göre borsada sınıfta kalmış bir hissedir. Sınıfın en tembeli. Kimsenin onu önemsemediği, kılıksız kağıt diyebilirim. :)
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

6. Tacirler Şeker ziraat halk yine film çeviriyorlar

7. Kademelere 101 lot 1001 lot ky yazamaz yazmazda, bu adamlar su anda sinekten yağ çıkarma peşindeler, düşük fiyatlardan ne alirsak kar misali, bunlar fiyatı yukseltmeyince elinde Malı olan fiyatıda 3,9x görünce veriyor, vere vere mal kalmadı zaten Ky de, bir yerde gaza basacaklar artık,

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Kademelere 101 lot 1001 lot ky yazamaz yazmazda, bu adamlar su anda sinekten yağ çıkarma peşindeler, düşük fiyatlardan ne alirsak kar misali, bunlar fiyatı yukseltmeyince elinde Malı olan fiyatıda 3,9x görünce veriyor, vere vere mal kalmadı zaten Ky de, bir yerde gaza basacaklar artık,
    insallah bi 5 ay daha buralarda oyalansın...bizde biraz daha mallanalım...yuzyılın hareketını kacırmak istemem...ytd

Sayfa 28/343 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •