Sayfa 405/809 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 6466 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Egenin 8 TL olduğu zamanları bilirim birde sermayeye baksak derim ..irfan ünür çemtas ta mal aldı 400 olucak bu da iyi...[emoji4]
    Kardeş 400 olacak dedim mi ...
    Sen sermayeye bakma...

Sen geçen yıl hisse başı verdiği temettü bak...üzerindeki bedelsiz i ayrı...

Ben irfan ürün falan anlamam...ben işe bakar im...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,136
     Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Kardeş 400 olacak dedim mi ...
    Sen sermayeye bakma...

Sen geçen yıl hisse başı verdiği temettü bak...üzerindeki bedelsiz i ayrı...

Ben irfan ürün falan anlamam...ben işe bakar im...
    Kardeş işine bak selametle
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Kardeş işine bak selametle
    Eyvallah hemen dönüyorum işimin başına [emoji4]

4.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Irfan ürün doğru yolda o gerçek..

4-5 yil belki daha fazla bitik olan inşaat sektöründe kalmanın bir anlamı yok..
    Doğru yolda olduğuna inanıyorsan o zaman sende elindekilerini sat aynı yolda birlikte yürüyün Gedik yine ufaktan satmaya başladı belki İrfan bey kalanları satıyordur sen ondan önce davran

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

5. Burayı sadece BUCİM hissesi olanlar değil İ.T nin dolaylı dolaysız olduğu hisselerdeki herkes iyi okumalı.Özellikle son zamanlar ve akabinde gelişecek olaylar tam bir ders olur-olacak.

Sayın Carkos Yk da ki Sarper acaba eskiler bilir bu eski Spek Z.S nin de arkadaşı olan o Sarper mi.Sizin bu konularda herhangi bir bilginiz var mı?Fazlası özele girerse özel mesaj olarakta yazabilirsiniz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,136
    Sn lunar onunla ilgisi yok..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Doğru yolda olduğuna inanıyorsan o zaman sende elindekilerini sat aynı yolda birlikte yürüyün Gedik yine ufaktan satmaya başladı belki İrfan bey kalanları satıyordur sen ondan önce davran

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
    Merak etme benden önce davrandım cemtas ları küpe doldurdum ve tuzladım..5 yıl sonra görüşürüz [emoji106]

8. Galiba İrfan bey kalan lotlarını satmaya başladı şuan gedik toplam işlem hacmi: 97,500 ,net satış :63,000

' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

Sayfa 405/809 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •