Arama sonucu : 2467 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    Yeni yatırırımcı nikli baba sultan kardeşimm daha dün dediksana git adnanlamı konuşuyon onlaramı pıyonluk yapıyon kime yapıyorsan yap yeterya hergün burada senin patron için ağlamalarınımı dinleyecek bukadar yatırımcı daha dün dedin git kendini bilmez adnanlamı ankaşıyon kiminle anlaşıyorsan ına ağla alsın lotlarını BİZDE üçkuruşa verilecek malyokkkkk bilader

Yatırım tavsiyesi değildir portföyünüze uymaya bilir
    Ne kadar piyon varsa haysiyetsiz adı karaktersiz serefsizdir her şirketi aradigimda küçük yatırımcı tarafindayim ben kimsenin adını sanını almam konuşmam .cocukca hareket etmeni bana bağlama ben uyardım.bu işler böle olmaz 15 yıllık borsaciyiz.sokakta adamın 50 lirasını almak icin bıçakla gasp ediyolar zorla aliyolar.burda paramı dagitcaklar akıllı hareket etmezsen böle olur sonra sağa sola ispiyoncu dersin.kim kimin hakkında adini alarak özelikle lotunla bir kelime şirkete konuşursa ******** haysiyetsiz ahlaksizdir.kim ne yaparsa yapsın ben ne yapcami biliyom.kimse ile işim olmaz.maliyetim 1.20 gelse kurtarsam dakka durmam.sirkete anlatiyoz durumumuzu anlıyoruz diyorlar saolsun.bana ispiyoncu dersen bende böle yazarim kusura bakma.burda ispiyon edilecek ne olur kişinin elindeki lot olur maliyeti olur.baska ne olabilir.onuda kendin gittin verdin zaten.ispiyonlancak ne kalıyor geri ya sinirlendiriyon insanı burada laf sokma insanlarda rahatsız oluyor.
    Son düzenleme : babasultan_1234; 29-11-2018 saat: 14:56.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •