Sayfa 394/1012 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by felistigris Yazıyı Oku
    Merhabalar..bugun turuncudaki mevduatimi stopaj indiriminin son gunu olmasi nedeniyle gun icinde aceleyle yapikrediye aktarip 23.6 dan 6 aya bagladim.Aksam hesabimi inceledigimde hesap acilis tarihi 3 aralik olarak gosterildigini gordum[emoji35]🤬 yapikredinin hesabi ertesi is gunu valorlu actigini boylelikle ogrenmis oldum..Buradan bir 3 gunluk kaybim oldu anliyacaginiz.esas korkum valor tarihi pazartesi olacagi icin stopaj indirimi hakkini kaybedermiyimm..gerci vade sonu net faiz tutari su anda stopaj indirimli olarak gozukuyor internette ama bunu pazartesi degistirebilirler mi..musteri hizmetleri ile gorustugumde soruma net yanit alamadim.Bu konuda fikri olan var mi acaba..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aceleyle diye yazmışsınız,saat kaçta açtınız hesabı?Hesap açılışı ayrı,valör ayrı ,sizin stopaj indirimi %3 ile devam eder.ancak 3 aralık valörlü olduğunu MT size söylemiş olmalı,eger söylemediyse ,ki söylenmeyecek bir şey değil bu, pazartesi gidip itirazınızı yapın,iade talep edin,paranızın miktarına göre 3 günlük faiz kaybınız olmuş.Her halikarda şikayetinizi genel müdürlük nezdinde de yapın ve bunu da MT'ye söyleyin.Ama kendinizi üzmeyin,bu 'çakallığı' herkese yapıyorlar,yapı kredi için oran da iyi.

Petrol fiyatlarının düşmesine ve bu sayede enflasyonun kontrol altına alınmasına önemli katkıda bulundukları için kendilerine sunulan bir jest olmalı. ECB ve FED'in faiz artışlarını yavaşlatabilmesi için petrol fiyatlarının kontrol altına alınabilmesi çok önemli. Bundan en fazla istifade edecek ülkeler arasında TR'nin de olduğu açık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Avrupa bu yüzden daha refah.
    Aidatlı özel siteler yok
    Özel okullara para ödemiyorlar.
    Yaşam tarzları ekonomik...

https://seyler.eksisozluk.com/isvec-...lkelerden-biri
    Yaziyi cok begendim.
    Herkes mutlaka okumali.
    Kendi gozlemlerim de bu yonde..
    20 li yaslarimin cogunu Viyana'da gecirdim.
    Orada da durum aynisi idi..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    Sn.Dr.'um ,eminim burayı okuyan asgari ücretliler yoktur ama eve giren para 14.000,faiz geliriniz de var,aman diyim,millet ne yapsın?Sizde geçinemiyorsanız vatandaş ne yapsın!!
    Yok gecinemiyorum demiyelimde zor diyorum. Hatta asgari ucretle gecinenlerin önünde saygiyla eğiliyorum.. alinlarindan opulesi insanlar..

Varlıklı bir ailenin çocuğuydum, hiçbir zaman özel okula gitmedim, üniversite dahil. Emin olun inanılmaz mutluyum bu durumdan. Ufak bir hesap yaptım, özel okulda okuyup sabit maaşa tamah eden bir insan olsam muhtemelen okula harcayacağım paralar farklı ve garantili yatırım enstürmanlarıyla aylık olarak bana alacağım maaşla aynı kazancı sağlayacaktı, maaşı felan geçtim devlet okulu hayat demektir. Orda fakirinde dertlerini görürsün zengininde dertlerini görürsün, her ortama uyum sağlamayı öğrenirsin, herhangi bir ortamda denizden çıkmış balık gibi kalmazsın. Çocuklarınızı yaşamdan ve dertlerden soyutlamayın. Köyünüz var ise bir ev yapın, çocuğun küçüklüğünde bir köy geçmişide olsun, doğadan geldiğini bilsin.

Elbette her mesleğe saygım sonsuz fakat bilhassa kuzenim ve çevremdeki bazı arkadaşlarımdan,tanıdıklarımdan örnek vereyim, kendisi çok başarılı ve çok önemli okulları bitirmiş bir tıpçı. Hayatta doktorluk ve sağlık haricinde başka şeyler bildiğinden şüpheliyim keza birde mühendis bir arkadaş var boğaziçi mezunu evlerden ırak yarım saat oturup sabırla muhabbet edemiyorsun.

Para bir şekilde kazanılır, gerçekten önemli olan insanları anlamak.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Özel okul ve dershane işi hikaye. Ben ilkokulda bizzat çocukla her akşam oturarak interaktif ders yaptım. Seferihisar ( izmir ilçesi ) da yerli bir öğretmen buldum ve onun sınıfına verdim. Günün yarısını yerel kültürü öğrenerek , oynayarak geçirdiler. günde sadece net 2 ders yaptılar. İzmir de 4 koleji burslu kazandı. 3 tanesi tarikatla ilişikli olduğundan kalanı da eve uzak olduğundan vermedim. İzmir milli eğitimle görüşerek son 3 yılda en başarılı devlet ortaokullarını öğrendim çiğli dekine evi taşıdım. Eğitim ve oyun birlikte izmir Fen lisesini kazandı. Adı büyük ama içi boş olduğunu gördüğüm lisede , yine gündüz kendim internet üzerinden ders notları hazırlayarak akşamları 2 etüt yaptırdım çocuğa. Sonuç bu yıl Üniversite yerleştirme de ilk 310 oldu. Şimdi lise isimlerini asmış övünüyor.
    Özel okul, dershaneye vereceğim parayı çocuğun geleceği için biriktirdim ve şu anda kendi hesabında 280 bin lirası oldu. Bu örneği kendi yakınlarımda da uyguladım. yeğenim geçen yıl 250. olarak cerrahpaşaya gitmişti. Tamamen devlet okullu.
    Üstadım bu konuda e-book yazarsan ya da bi mentorluk kursu acarsan cok iyi olur : D

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Yok gecinemiyorum demiyelimde zor diyorum. Hatta asgari ucretle gecinenlerin önünde saygiyla eğiliyorum.. alinlarindan opulesi insanlar..
    Dr sag bobregimde bir agri ile uyandim. Bunun dolarda terste kalmamdan dolayi stresle olustugunu soyleyebilirmisiniz

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Özel okul ve dershane işi hikaye. Ben ilkokulda bizzat çocukla her akşam oturarak interaktif ders yaptım. Seferihisar ( izmir ilçesi ) da yerli bir öğretmen buldum ve onun sınıfına verdim. Günün yarısını yerel kültürü öğrenerek , oynayarak geçirdiler. günde sadece net 2 ders yaptılar. İzmir de 4 koleji burslu kazandı. 3 tanesi tarikatla ilişikli olduğundan kalanı da eve uzak olduğundan vermedim. İzmir milli eğitimle görüşerek son 3 yılda en başarılı devlet ortaokullarını öğrendim çiğli dekine evi taşıdım. Eğitim ve oyun birlikte izmir Fen lisesini kazandı. Adı büyük ama içi boş olduğunu gördüğüm lisede , yine gündüz kendim internet üzerinden ders notları hazırlayarak akşamları 2 etüt yaptırdım çocuğa. Sonuç bu yıl Üniversite yerleştirme de ilk 310 oldu. Şimdi lise isimlerini asmış övünüyor.
    Özel okul, dershaneye vereceğim parayı çocuğun geleceği için biriktirdim ve şu anda kendi hesabında 280 bin lirası oldu. Bu örneği kendi yakınlarımda da uyguladım. yeğenim geçen yıl 250. olarak cerrahpaşaya gitmişti. Tamamen devlet okullu.
    ders notu hazırlamak ve akşam ders anlatıp çalıştırmak kolay bir iş değil, biraz örnek vererek açıklarsanız özellikle lisede çocuğu olanların çok işine yarar

Sayfa 394/1012 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •