Sayfa 416/808 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

cok uzun zamandir boyle yaw...ama iyice sabit fikir oldu. 3 senedir izliyorum bu tahtayi. hep bir umut vardi o da kalmadi. kanaat getirdigim budur. umut yok! bu arada cocuk gibi laf sokma cabasi nedir ya😂 hic ugrasamam baska kapiya!

2.  Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    cok uzun zamandir boyle yaw...ama iyice sabit fikir oldu. 3 senedir izliyorum bu tahtayi. hep bir umut vardi o da kalmadi. kanaat getirdigim budur. umut yok! bu arada cocuk gibi laf sokma cabasi nedir ya😂 hic ugrasamam baska kapiya!
    Estağfurullah ne laf sokması. Sadece komik 😁 bir yazıydı

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bak kendiniz söylüyorsunuz 1 miyar $ diye ne yapar 580 milyon $ bucım kasasına girecek ..
    baba kim %58 sahip bucım bunu almadan hiç kimse cemts fiyatını degerlendiremez..
    neyse biz kumda oynayalım çocuklar gibi ..sagolsun cemts ekmegini yedik ..
    Dostum ; bucim neden çemtasi satsın..

Bir bursalı olarak her 2 şirketi de biliyorum burada burnumun dibinde...

Bursa çimento battı da paraya mı ihtiyacı varda çemtasi satsın..

Kim değerli ve ileride daha da değerlenecek sirketini satsın..

Veya kim neden bursa çimentodan cemtas'ın %58 almak istedin (yatırım için mi ) stratejik ortak olmak için mi ( ki çemtasi n bunada ihtiyacı yok)

Yatırımını tamamlamış bir şirket cemtas..sermayeye ihtiyacı yok..parayada ihtiyaci yok pazarada ihtiyaci yok kendi pazarini zaten yaratiyor..büyüme ivmesi hem ciro anlamında hem kâr anlamında yükseliyor..

Bana şöyle gerçekçi cümleler kur..

Yoksa burada millete hayal satma ..

Yönetim kurulu üyesi bile bucim payını satıp cemtas alıyor sen hala daha hayal kuruyorsun ..

4.  Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    cok uzun zamandir boyle yaw...ama iyice sabit fikir oldu. 3 senedir izliyorum bu tahtayi. hep bir umut vardi o da kalmadi. kanaat getirdigim budur. umut yok! bu arada cocuk gibi laf sokma cabasi nedir ya�� hic ugrasamam baska kapiya!
    MEVLANA 'NIN BİR SÖZÜ :
    '' Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme .... Çünkü işte orası, gidişatın değişeceği yer ve zamandır.'' Mevlana

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

ironi vardi kacirmissin ne diyeyim😂

6.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku

Veya kim neden bursa çimentodan cemtas'ın %58 almak istedin (yatırım için mi ) stratejik ortak olmak için mi ( ki çemtasi n bunada ihtiyacı yok)

Yatırımını tamamlamış bir şirket cemtas..sermayeye ihtiyacı yok..parayada ihtiyaci yok pazarada ihtiyaci yok kendi pazarini zaten yaratiyor..büyüme ivmesi hem ciro anlamında hem kâr anlamında yükseliyor..

Yönetim kurulu üyesi bile bucim payını satıp cemtas alıyor sen hala daha hayal kuruyorsun ..
    cemts topiginde spek diye tanımlanmak istenince son yazım diye bellirtim :::
    kendi yazdıgınızı tersten tekrar okuyun sonunca varırsınız ...nokta
    ZIR-DELİ Y.T.D

Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku

sayın sulzer dayan. hanı sayın ulver burada millete hayal satma , diyor ya hayal satamazsak birlikte simit satalım diyecegim ama galiba sayın ulver dogru söylüyor muazzam kar ve gelişme gösteren şirketi niye satsınlar?

8.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    sayın sulzer dayan. hanı sayın ulver burada millete hayal satma , diyor ya hayal satamazsak birlikte simit satalım diyecegim ama galiba sayın ulver dogru söylüyor muazzam kar ve gelişme gösteren şirketi niye satsınlar?
    veya söyle düşünün hiçbir işe yaramayan ve kar etmeyen şirketi kim neden almak istesin..????
    ben çok rahatım isteyen istedigini söyleyebilir ve isteyen istedigi yere yatırım yapabilir
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 416/808 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •