eurobondlar satılıp TL ye dönülmüş galiba. Eğer TL ye döndülerse bu iyi mi kötü mü belirsiz......
eurobondlar satılıp TL ye dönülmüş galiba. Eğer TL ye döndülerse bu iyi mi kötü mü belirsiz......
Verileri takip ettiğimiz yer SPK'nın sitesi güvenilir bir yer. Bazen hatalı veri oluyor doğrudur ama gün içerisinde düzeltiliyordu. 2 gündür gönderilen verilerde EUROBOND 0 gözüküyor.
eğer bu veri doğruysa ben olumlu bakarım bu durumda tüm portföyü mevduat yapsalar 2019 da 30-35 kr hisse başı kar garanti olur. Yaparlar mı böyle bir şey?
dediğinize katıliyorum ama kendimce de şöyle düşünüyorum.mevduat gibi kolay bir yolu seçmeyide bu adamlar yapmaz gururuna yediremezler maaş alıyoruz bu maaşı hakkiyla kazanmaliyiz deyip bir yerlerden pozisyon acarlar birseyler alirlar)
Bankalar bedelli yapıyor, şöyle birşey olsa;
Isctr gidip akbank, ykb gibi bedelli yapamaz çünkü arkasında holding falan yok, ama ne yapabilir iştiraklerden para toplayabilir.
Soda, ismen, isfin bunların hepsi nakit deposu, dese ki ne var ne yok bana temettü olarak verin. Ismen de isyat i tasfiye etse bu amaçla keşke...
Olmaz olmaz, %0,001 de olsa bu ihtimal var,
Yer İmleri