Sayfa 135/309 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yeni yatırımcı Guest
    borsada işlem görmeyen şirketin paylarını, kapa bildirdikten sonra isteyen alır isteyen satar, mahkeme bunun neyine karışacak, bu suç değil ki mahkeme buna müdahale etsin, sapla samanı birbirine karıştırıp insanları yanlış yönlendirmeyin, davanızı açmışsınız yolunuza bakın, başka kişileri yanlış yönlendirmeyin

Yeni yatırımcı Guest
    yeter ki şirket güzel bir fiyattan hisselerini geri almak istesin, bunun önünde bir engel yok, dava dışında olan ky arkadaşlar şirketten bunu talep edelim, hem şirket kazansın hem ky

Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku
    yeter ki şirket güzel bir fiyattan hisselerini geri almak istesin, bunun önünde bir engel yok, dava dışında olan ky arkadaşlar şirketten bunu talep edelim, hem şirket kazansın hem ky
    güzel fiyat ney ? satış sürecşnde sizim bilmediğiniz bir sürü şey biliyorum ben. dolar bazında benim maliyetim 4 lira.
    lotlarını alamaz. çünkü her tarafından pislik akıyor. inandırıcı olmadığını herkes biliyor. mahkeme de biliyor.ne diyecek
    kap..bildirimi
    hisseleri 4 liradan 40 kr düşürdük ....ACREDOya 2.5 teklif ettik ky dan 91 kuruşa sıkıştırdık topluyoruzmu diyecek.

iyi fiyat ney ? siz kaça aldınız 40 kr mu ?
    benim maliyetim 2 lira.
    nedir iyi fiyat.
    iyi fiyat bizim hakkımızı verecek 3 senedir bekliyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by KERASUS PASCHA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kaç lot'unuz olursa olsun bana özelden yazın. avukatımızla konuşup öyle karar verin.
    bir daha hiç bir borsa şirketi böyle bir dolandırıcılığa kalkışmasın.bu diğerlerine de ders olacak.
    o mahkemeye yüzlerce yatırımcı dolmalıydı. emsal dava olacak.
    biz haklıyız
    lot Larımızı bilirkişi sonuçta ne derse ona vermeye razıyız.
    kazanacağız.

SUÇLUSUNUZ

Rıdvan ÇELİKEL (Yönetim Kurulu Başkanı-Anel Holding A.Ş.
    Avniye Mukaddes ÇELİKEL (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
    Mahir Kerem ÇELİKEL (Yönetim Kurulu Üyesi)
    Merve Şirin ÇELİKEL TOMBULOĞLU (Yönetim Kurulu Üyesi)

Şu yukarda listesi olan adamlar beni dolandıracak 2 tl ye hatta 4 tly alan var benden 40 5* kr hatta 1 liraya isteyecek.
    kendi yatlarda jeeplerde havai de bilmem nerelerde tatil yapıcak yılbaşında balolarda kahkaha atacak. sınırda nöbet bekleyen arkadaşım bedelini nasıl ödediğini bildiği hisseyi 1 kr satacak öylemi? hastası olan ihtiyacı olan sıkışık çareyi banka kredisinde bulan arkadaşlarıma hangi yüzle 40 kr 50 kt 91 kr hisse verdirip bakabileceğiz.
    şirket hele bir el altından alsın. isterse kap a bildirerek alsın mahkeme öyle bir domaldır ki felekleri şaşar.
    siz mahkemenin spk nin bu adamlardan yanındamı olacağını düşünüyorsunuz. o iş geçti. bu dava yı herkes biliyor. herkesin gözü burada olacak. speklerin de borsa şirketlerinin de.
    öyle bir karar çıkacak ki
    bir daha aynı hokkabazlığı hiç bir patron yapamayacak.
    Kimler katılamıyor davaya?
    Kimlere kota var?
    Sadece benmi?

insanlar eşiyle çocuklarıyla sofraya oturduğunda ailesinin yüzüne bakamıyor.
    boğazı düğümleniyor.

İYİ FİYAT NE BİLİYORMUSUNUZ 5. LİRA
    3 YILDIR BEKLİYORUM. EMEĞİMİ ÇAKALLARA YEDİRMEYECEĞİM. SÜREKLİ ÇOĞALIYORUZ.

ÇAKALLAR DERS ALMADAN OLMAZ.

Yeni yatırımcı Guest
     Alıntı Originally Posted by KERASUS PASCHA Yazıyı Oku
    güzel fiyat ney ? satış sürecşnde sizim bilmediğiniz bir sürü şey biliyorum ben. dolar bazında benim maliyetim 4 lira.
    lotlarını alamaz. çünkü her tarafından pislik akıyor. inandırıcı olmadığını herkes biliyor. mahkeme de biliyor.ne diyecek
    kap..bildirimi
    hisseleri 4 liradan 40 kr düşürdük ....ACREDOya 2.5 teklif ettik ky dan 91 kuruşa sıkıştırdık topluyoruzmu diyecek.

iyi fiyat ney ? siz kaça aldınız 40 kr mu ?
    benim maliyetim 2 lira.
    nedir iyi fiyat.
    iyi fiyat bizim hakkımızı verecek 3 senedir bekliyoruz.
    siz davanızı açmışsınız sizin hissenizi size zorla kimse sattırmıyor, maliyeti 90 kuruş ve altı olan herkes ki bu kynin %80-90ıdır için 1 tl iyi fiyattır, keşke şirket 1 tlden getirenin hissesini alacağım diye açıklama yapsa, mağduriyetler son bulsa, siz de kendi inandığınız yolda devam edin engel olan yok

Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    Kimler katılamıyor davaya?
    Kimlere kota var?
    Sadece benmi?
    Sizin kim olduğunuzu bilmem. beni ilgilendirmiyor.
    hem neden katılamıyorsunuz. sebepmi ? var
    arayın beni yol göstereyim.
    bize GREV ci lazım GREV kırıcı değil.

şirket bu zamana kadar 91 kr demedi de şimdi mi diyecek.

nasıl yapacak bu işi ? 150 000 bin lot u 1.70 de alığ 45 kr satan var
    255 000 lotu 2.30 dan alığ 51kr satan var (kuzenim)
    asıl mahkemeler bu zarar edenlerin davalarıyla patlayacak. herkesin dava açma hakkkı var.
    35 40 alan satsın bizi artık hiç etkilemiyor.

kimsenin yanına kalmayacak.

Sayfa 135/309 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •