Dandik kağıt sebepsiz hareketler gereksiz düşüşler gereksiz çıkışlar hep sende
Ben kaçar malınıza sahip çıkın yukarı yapcak gibi ama ortam bozuk
hafta sonu fıratın doğusuna operasyon başlayacak muhtemelen. sonumuz hayır olsun. endeks için önümüzdeki günler hiç güzel gözükmüyor bakalım ulaşta benim dip gelecek mi?
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yahu dalga geciyorsunuz haralde bundan bı halt olmaz ayrıca c grubuna düşecek piyasadaki lot sayısına göre yılbaşında düşmemesi için fiyatın 1.40 olmasi lazım 31.12.2018 kapanisinin hisseye baktığın zaman aylardır 1.25 yukarı kiramamış zaten istedikleride c grubuna düşüp hissenin 0.50 ye gelmesi oraya gelince bende alacagim daha birkaç yıl önce aynı şeyi yaptı patron yine aynı şey hisseyi tanımayan bilmez tabi ..tektu 0.70 aldım 0.97 sattım utopyayi 2.83 aldım 3.90 sattım .bunuda 0.50 den alacağım nasıl olsa c gruba düşüp tahta yapıcı olmayınca oraya gelecek ..ne derseniz boş patronun amacı belli ..batık eminiz bile 2 günde %40 yükselmiş 1.54 olmuş siz daha neyi ovuyorsunuz .
0.50 de bekliyor olacağım
Yer İmleri