Sayfa 163/309 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

  1. İnşallah dediğiniz gibi olur da ülkede bir şeyler değişir gelişir.

  2. Çağrı olacak haberine inanıp kurtulcak ümidiyle bekleyenlere celikellerin 2015 yılında 3 tl 2016 yılında 1.70 yabancıya satış yüzde 7.5 devriyle yapılandırma 91 kuruş ve bir sürü 10 larca haber yollayıp hicbirtanesini yapmadığı hepsinin yalan çıktığı bilgisini unutmasin derim sadece 1 tanesinde savunması var işte ben 91 dedim spk kabul etmedi diyor .sadece 1 tane yalan haberine savunma yapabiliyor.oda yalan SPK kabul etmedi yalanını uyduruyor beyefendi SPK kabul etti haberi var .SPK celikellerin aradaki farkı ödemesi şartıyla onay verdi.bunlar caydı şimdi SPK izin vermedi diye savunma yapıyor bana .madem kabul etmicen neden basvuruyon celikeller aradaki farkı odemicekse işi gücü Ali Cengiz Adnan beyin.neymis SPK kabul etmemiş.

    asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.

  3. Degerlemede neymis bu işin usulü var tamamen oyalamaca.alin Gözde girişim makina takım için ne dedi.makina takımında değerli arazisi vardı değerleme yapcammi dedi.hayir şirketimizin iştiraki olan makina takımın yeniden yapılandırma sürecinde ortaklarimizin bu uzun zahmetli durumlara katlanamama durumu ve zararr etmemesi için istiyen ortağın hissesini devretmesi için şu fiyattan gönüllü çağrı yapacağız diye haber yollar isterse değerleme neymiş tamamen oyalamaca Gözde girişim aynısını makina takımda yaptı andersandan masallara devam.delikanki olan ky yi dusunenen hak yemeyen kişi acredetoya açıkladığı 1.70 in üstünde bir gönüllü çağrı yapar .degerlemede gene fırsatçılık kurnazlık yapacak aklınca ama cimere bimere gidecek şikayetler celikellerin sonu olacak

    asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.

  4. Makina Takım'ın kendine yeten bir duruma erişmesi için daha ağır bir yeniden yapılandırma sürecine girmesi, tesislerini düşük maliyetli şekilde konumlandırması, makina parkına yatırım yapması ve stratejik ürün gruplarında uzmanlaşması gerekmektedir. Bu uzun ve zorlu süreç, müteaddit sermaye artışlarını da gerektirebilecektir.”

    YATIRIMCIYA ÇAĞRI YAPILACAK
    Gözde Girişim’in açıklamasında bu sürecin bazı yatırımcıları zorlayabileceği ve bu nedenle borsada diğer ortaklara çağrı yapılacağı belirtildi.

    Açıklamada, “Bazı yatırımcılarımızı zorlayabilecek bu sürece Makina Takım'la devam etmek istemeyecek yatırımcılarımıza imkan tanımak gayesiyle, yüzde 59.96'lık payla hakim hissedarı olduğumuz Makina Takım'ın paylarının Borsa kotundan çıkması amacıyla başvurabilmesinin ön koşulu olarak Makina Takım'daki oy haklarımızın yüzde 95'in üzerine çıkması amacıyla gönüllü pay alım teklifi yapılmasına, yapılacak gönüllü pay alım teklifinin Makina Takım'ın tarafımızca sahip olunan payların dışında kalan paylarının tamamı için gerçekleştirilmesine oy birliğiyle.




    asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.

  5. Gördüğünüz gibi makina takımın defter değeri 0.20 kuruş iken gözde 1.05 ten yani 5 katına gönüllü çağrı yaptı değerleme neymiş.borsada kucuk yatırımcıyı düşünürsen bu durumlara düşmezsiniz ama çakallık peşinde kosarsaniz aha altinyag galip Öztürk yakında ışıkların sahipleri gibi basın boktan kurtulmaz.

    asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.
    Son düzenleme : hisseci_amca; 22-12-2018 saat: 16:48.

  6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bizde bir anlayabilsek...sayfalar dolusu,şöyle,böyle verdik mahkeme yazılarıylan dolu,ayni kişiler ceza yedikçe devamlı başka rumuz kullanıyor,bazılarını zamanında yönetime şikayet ettim şutlandı,peşinden başka rumuzlan geriye döndü,tamam canınız yandı,ama yatırımcıların suçu nede mahkemelerde uğraşsın,bu arlanmaz,uslanmaz adam 0.91 krş birleşmesinde oyun oynamayıp 46 krş açıklamasaydı şu an hisse uçmuştu,ayni oranda Elektrik hissesinide etkiliyor...ükede öyle pis işler dönüyorki aklımız şaşıyor,pis işleri hükümet yapıyor,bunun gibilerde onlara ayak uyduruyor,bu yasalarlan bunlarlan uğraşmak çok zor mahkemelere güven olmadığı için,neyse beni düşündüren çağrı fiatı,bakalım olaylar ne şekilde gerçekleşecek,mahkeme bir görülsün bakalım o zaman belki durum daha iyi netleşir.
    sizde mahkemeye verdiniz sanırım bu kadar yatırımlarinizi anlattiniz.

    asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.

  7. Arkadaşlar 10 larca kez şirketle yetkililerle görüşmelerimizi yada isteklerimizi kayıtlarla karşınızdaki kişiye de haber vererek dinlettik .haber yaptırdık.ugrastik ettik.yusuf beyden Allah razı olsun ve emeği geçenlerden .Yusuf beyin mücadele Edip bazi durumları paylaştığı konular oldu ancak burda refaba gibi kim olduğunu bildiğim ve gerek benim gerek oluşumun öncülerinden Yusuf beyi birde şikayet ettiğini yazıyor.demekki buralarda yazışmalar boş son gorusmelerimi ve dahada bilgilendirmeleri artık bu sayfada yazma gereği de yok .milyonlarca lirayla oynayan refaba ve gidaci bey tvlerde çıkacak haber yapacaktı insAllah bekliyoz.bina değerlemesi yapacaktı .refabaninda mahkeme ve diğer vaatlerini insAllah buralarda gorecez .bu arkadaşların takipçisi olalım.umarim verdikleri sözü yapacaz dediklerini yaparlar.yusuf bey şunu bunu yapacam dedi inanmadik adam yaptı .dahada yapacakları varmış ama nedense bu beyefendi şikayet etmiş helal olsun.evet atasözleri gerçek abicim .inşAllaah herkes kendini kurtarır yazmak istemiyordum refaba bizi şikayet eden kişi için yazdım.gerekte yokmuş pazartesi Adnan Bey'le goruscem nasipse son durumları bakalım neler dusunuyolarmis.en mantiklisinin fesih gurubuyla anlaşmaları geri kalanı için gerekte olmadığı fikrini sunacam. En mantıklı yol bence şirket için budur .fesih gurubuyla anlasirsa bir turlu engelleri ortadan kalkar kalan hisseleri bir türlü ucuza alir.4 milyon fesih ci gurubun lotunu 2.50 den alsa kalanı 50 kuruştan alır oradan kurtarır ben Rıdvan beyin yerinde. Olsam bunu yaparım .yazmicam artık özel arkadaşlarım hariç şirket bilgi paylaşımı yapmicam.kallin sağlıcakla.refaba ve gibileri haric

    asla yatırım tavsiyesi değildir.kendi düşuncelerimdir.benim yorumlarımla alım satım yapan zarar eder.
    Son düzenleme : hisseci_amca; 22-12-2018 saat: 18:39.

  8. Ben satmasam nasil alacak bizden 50 kurusa zamaninda 1 tl den satmadik ozamanki arkadaslarin soylemlerine bakarak simdi benden 0.50 kurusa nasil alacak bu ikilem sahtakarlik degilmi zaten yaptida fasif grubuna 2.5 bize 0.5 satmiyorum gelsin alsin alabilirse

    SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 163/309 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •