Sayfa 714/1012 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bende onu dusunerek 6 ay yaptim suanki oranim 27.5 denk .
    benimde stopaj bayramının etkisiyle aynı getiri ama tabi 1.5 ay sonra rüyadan uyanacağım sen daha iyi yapmışsın 6 ay bağlayarak tabi piyasalar stabil olmaya devam ederse

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bende onu dusunerek 6 ay yaptim suanki oranim 27.5 denk .
    Miktar Nedir ?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    butik bankalardan kullanıp memnun kaldığınız hangi bankalar var? eft ücreti, başka bankadan veya başka banka bankamatiğinden para çekme, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı vb hususlarda?

burganla güldüren hesap sayesinde tanıştım ve çarşamba günü 90.günü dolduruyorum. şekerin gece gündüzü ve tebin marifetlisini günlük hesapta tükettik. günlükte yeni banka arayışındayım. fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

odea , icbc , fiba, aktifbank?
    odea ile çalışmadım. bana çok tutarsız geldi, tercih etmedim.

icbc ve şeker hesap açtım; lira, dolar ve avro faiz oranları çok kısa sürelerde artış ve düşüş gösterdi, çok saçmaladı, hiç bulaşmadım.

fiba kiraz, burgan güldüren ve alternatif vov düşmanıma tavsiye ederim. lira, dolar ve avro faiz oranları çok kısa sürelerde artış ve düşüş gösterdi, çok saçmaladı, bulaştığıma pişman oldum. girişte iyi müşteri olunca fena.

aktifbank enpara gibi, mevduattan vazgeçtim; nkolay bono mantıklı geldi, tabi ki mevduat gibi devlet garantisi olmadığının altını çizmek lazım.

döviz alış-satış marjı düşük olduğu için hsbc'yi seçtim. 10k+ dolar 3,5% ve 10k+ avro 2%. bu oranlar düşerse döviz için vakıf arı hesaba geçeceğim.

altın alımı içinde kuveyttürk, çünkü gr başına 1,7 tl ödeyip birikimini fiziksel olarak teslim alıyorsun.

benim kötü dediğim sana iyi gelebilir, kola gele.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4. Odeabank Bonosu için 24-25 Aralık (Pazartesi / Salı günleri) tarihlerinde talep toplanacaktır. 26.12.2018 Çarşamba günü takası olacaktır.

Talep Toplama: 24 – 25 Aralık 2018
    Takas Tarihi: 26 Aralık 2018
    Vade Başlangıç Tarihi: 26 Aralık 2018
    Vade Sonu Tarihi: 11 Mart 2019
    Faiz Oranı (Yıllık Basit Faiz - Tahmini): 23.50%
    Faiz Oranı Mevduat Eşleniği (Tahmini): 24,88%

Sınıflandırma: GENELE AÇIK

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. güzel paylaşım ! Bunlar bizim bloomdaki yorumculardan değil galiba böyle kabak gibi de gösterilmezki sıcak para musluğu akmayacak demişler

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Miktar Nedir ?
    200k.. simdiki stopaja gore 4 puan yukarda .

8.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    odea ile çalışmadım. bana çok tutarsız geldi, tercih etmedim.

icbc ve şeker hesap açtım; lira, dolar ve avro faiz oranları çok kısa sürelerde artış ve düşüş gösterdi, çok saçmaladı, hiç bulaşmadım.

fiba kiraz, burgan güldüren ve alternatif vov düşmanıma tavsiye ederim. lira, dolar ve avro faiz oranları çok kısa sürelerde artış ve düşüş gösterdi, çok saçmaladı, bulaştığıma pişman oldum. girişte iyi müşteri olunca fena.

aktifbank enpara gibi, mevduattan vazgeçtim; nkolay bono mantıklı geldi, tabi ki mevduat gibi devlet garantisi olmadığının altını çizmek lazım.

döviz alış-satış marjı düşük olduğu için hsbc'yi seçtim. 10k+ dolar 3,5% ve 10k+ avro 2%. bu oranlar düşerse döviz için vakıf arı hesaba geçeceğim.

altın alımı içinde kuveyttürk, çünkü gr başına 1,7 tl ödeyip birikimini fiziksel olarak teslim alıyorsun.

benim kötü dediğim sana iyi gelebilir, kola gele.
    aslında faiz oranları son 9 ayda çok değişkenlik gösterdi. bu husus tüm sermaye piyasası için geçerli. oranların değişkenliğinden çok para giriş çıkışındaki kolaylıklar, internet bankacılığı işlemleri eft ücreti ve oranların cazibesi gibi hususlardı.

tavsiyeniz için teşekkürler

Sayfa 714/1012 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •