Sayfa 341/883 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by berat37 Yazıyı Oku
    Beyler askerlik de bir laf vardır s.s kanunları vesbe de aynı kanunlar mevcut s.s kanunları birazda sabır acıdır meyvesi bal kaymak 'dır ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    vesbeden hisse satışı yapıp taze faizsiz kaynak sağlayarak borçlar azaltılmazsa iş zor gibi gözüküyor,tabi ki bu fiyatlardan değil gerçek ederinden bir satış olmalı,yoksa ya vesbeden aldıkları temettüyle borçları çevirmeye çalışacaklar ki bu paralar da kur ve faize yem olur gider,ya da faizli yeni borç almaları gerekir ki onun da bir faydası olmaz hatta borç daha da çoğalır,eğer hisse satışı yolunu seçerse vesbe yatırımcısı olarak bizlere çok büyük faydası olur hisseler gerçek değerine ulaşır verdiği temettü de ekstra kar olur,yok eğer vesbenin temettüsüyle bu işi çeviririz derlerse biz de klasik temettü yatırımcısı olmuş oluruz ki onun da faiz yatırımından bir farkı olmaz,ben ilk seçeneği düşünmek zorunda kalacaklarına inanıyorum o yüzden doğru hisse seçtiğime inanmaya devam ediyorum ama şüphecinin analizi moral bozmadı değil

2. Ben zorlu nun çok zorda kalmadıkça vesbe yi tamamen satacağını zannetmiyorum. Sebebi ise vesbe şuanda grubun altın yumurtlayan tavuğu konumunda. Vesbeyi satmak demek altın yumurtlayan tavuğu kesmek demektir.

Belki azınlık paylarından satış olabilir. Bu bile hissenin gerçek degerinin ortaya cikmasina sebep olur. Keşke hepsi satılsa bizim için en hayırlısı bu olur ama çok zor bir ihtimal.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu adamlar en zorlu zamanlarda bir şekilde bu çarkı döndürmeyi başardılar. Vestl ve zorenin yüksek miktarta döviz pozisyonu açıklari varken bile çok başarılı bir şekilde hedge mekanizmasını kullanarak diğer şirketler gibi yüksek zararlar açıklamadılar. Özellikle zoren favök karlari oldukça iyi durumda. Muhtemelen yil sonu iyi bir kâr aciklayacak. Aynı durum vestl içinde gecerli.

Diğer bir konu ise vestl grubunun mevcut hukumetle arasının çok iyi olmasi.
    1- Elektirikli otoda en krtik pozisyon vestl de.
    2- 28 milyar tl lik yatırım teşvigide vestlde.

Bunun yanında hükumetin mevcut maden politikalarina olan desteği sebebiyle vestelin nikel yatırımı bir sekilde yine hukumetin destegini alacak ve başarılı bir sekilde uretime başlayacaktir diye umuyorum.

Birde şöyle bir durum var. Vestl eğer şuanda 5.xx tl değilde 8-9 tl civarinda olsaydı bu borçlar falan hiç gündemde olmayacak bunun yerine nikel yatırımı veya yerli oto konusulacakti. Yani fiyatlar algi üzerinde çok onemli bir faktör. Yarin birgun fiyatlar eski seviyesine gelince bunların hiçbiri konuşulmayacak.

4. Kimsenin aldığı yok. Çok ilginc

5. Yılbaşına kadar bu hacimsizlik ve sıkıntılı seanslar devam edecek gibi. Malüm yabancı bu günden itibaren tatilde. Vesbe de zaten hacim yerlerde sürünüyordu iyice durdu artık.

Geçen yıl 12 aylık bilanço 8 Şubatta açıklanmış. Bu yılda o civarlarda açıklanacağını varsayarsak 15 Ocaktan sonra bilanço hareketi görebiliriz.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Yılbaşına kadar bu hacimsizlik ve sıkıntılı seanslar devam edecek gibi. Malüm yabancı bu günden itibaren tatilde. Vesbe de zaten hacim yerlerde sürünüyordu iyice durdu artık.

Geçen yıl 12 aylık bilanço 8 Şubatta açıklanmış. Bu yılda o civarlarda açıklanacağını varsayarsak 15 Ocaktan sonra bilanço hareketi görebiliriz.
    Vesbe de zaten yabancı yok. Onların hepsi peruklu yabancı

7.  Alıntı Originally Posted by Volkanika Yazıyı Oku
    O uzmanlar nedense hiç uğramıyor buralara. %10 potansiyel görmüş.

Ula %10 için bu sıkıntı cekilir mi. Ben %30 görüyorum en az. O yüzden buradayım.

Sayfa 341/883 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •