Sayfa 173/309 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

  1. Mensa kottan cikarilma nedeni olan gereklilikleri yerine getirdi.bizim neden faliyet olmamasi .hayirlisi bizim agalar faliyete gecme niyetleri yok heralde.

    GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  2. Herkese iyi yıllar. 2.10 maliyetli 54000 lotumuz ne olacak satış sürecinde kandirilidik.sattik çağrı olacak dediler.simdi bu durumda mağdurmu olacaz ne olacak sonuç fikri olan varmı.

    HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. #1379
    Hepimiz zarardayız bu fırsatçı takımı kimseyi yildirmasin.siz hiç zahmet etmeyin bazilari bu hisseyi satar kaçarım düşüncesine hiç girmmeyin .nasıl ki birleşme 3 kez iptal oldu .egerki makul bir çağrı çıkmaz insanların magduriyetinden faydalanmak isterlerse bu başvuruları SPK tarafından reddedilecek.hic boşa ugrasmayin.beyefndi 3 dolardan sattı başkasına 1.70 ten 2 yıl önce borç fazla iken ve bina bu kadar değerli değilken satacak kendi 1 TL den kurnazlık yapacak .117 kişi çağrı fiyatını takip ediyoz egerki acredetoya satış fiyatından düşük çıkarsa zaten kurnazlık gene açığa çıkacak cimere ailelerimizle 5000 tane mail yagdimi Rıdvan bakalım bu sefer ne cezalar ne yaptırımlar yiyecek.yok öle yağmacılık fırsatçılık.acredetoya satarken 1.70 kendi alırken bakalım kaç

    PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4. Burdaki durum küçük yatırımcının zaferi ile sonuçlanacak inşallah, ilahi adalet tecelli ediyor. Bazı şeyler öbür dünyaya kalmıyor. Buradan hakkımızla çıkarsak. Buradaki küçük yatırımcıyla diğer hain şirketlere müdahale edebiliriz. Mesala artog kahbelikle kottan atıldı, 3 bin dönüme yakın tarım arazisi var ayağa kaldırabiliriz.

  5. arcedodan sonra enflasyon yüzde 60 bilader .o fiat 4 tl oldu .borç ödedi 5 taksit ..onuda koy bir şirket ne için var hacı ibo faliyet için bir hisse niye alınır kar etmek için haksız kazanç .senin yıllarca bir hırsızı savunmakla ömrün geçmiş yazık .aynada bir bak kendine yolcusun fani dünyada .mahkeme kapılarında hayatın geçecek o kadar dava anele den gelcek davalar izle bak demedi deme ibocum .33 markayı 500 bine satarsın kendine başkasına gelince 50 milyon .sizn açıklayacagınız rakama sizin lotları biz alalımda bu dert bitsin .yazık be kaç kişi bedualar okuyup sattı.spk o satanlara zararları için dava açın dedi .daha neyi bekliyorsunuz .10 bin lot olsa 1.75 alsan aşagıdan satsan zararını alırsın o zararın faizini alırsın .

  6. #1382
    Arkadaşlar şirkete herkes mail atsın ve 2 yıl önce borç 26 milyon euro civarı iken satış yapılacak acredetoya 1.70 TL fiyat istendiği o zaman defter değerinin bilançolara göre 0.92 kuruş olduğu kap ta kayıtlı ve 1.70 Özkaynak değerine göre yabancıya satarken çağrı yapması gerektiği şartının kosulduğu şu an ise yılbaşında borcun 18 milyon kaldığı yani borcun 8 milyon euro azaldığı ve anel yapının dibine 2018 yılinda metro hattının açıldığı ve 2019 yılında finans merkezinin açılacağı bu mevkilerin yüzde 300 kadar değer kazandığı .kur artışı henüz ifa edilmediğinden adil olarak belirlenmesi ve yatırımcıyı mağdur etmeyecek derecede değerlendirilmesi ve markaların gerçek değerinden degerlenemsi aksi takdirde bu çağrı işine hiç bulaşmamalari dahada başlarının agriyacagini olası kur ve bina marka değerlemesi gbi diğer bazlı çakallık girişimlerinde ve cimer bimer masak SPK gibi kurumlara şikayet edilecekkerini lütfen gerek mail gerekse bizzat telefonla bildirin yöneticilere.mailleri [email protected]
    Tel=02166362125
    Herkes çoluk çocuğunun hakkını mail yada telefonla arasın sorsun.baskasina satarken kaç TL çıktı herkes şahit kendileri almaya çalışırken şu an en az 5/6 TL olması gerek bakalım gorecez.

    PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7. Canlar,

    Aynur'un çok üzerine gitmeyin. Daha piyasada tecrübesi 3 yıl ve mart ayından beri işsizmiş.

    https://tr.linkedin.com/in/aynur-zorer-429479b7

    Kim bilir ne hayallerle kandırdılar garibimi. Aynur bak bu Rıdvan eğer seni çok cüzi bir fiyata işe aldıysa ki benim tanıdığım Rıdvan sana 1500 TL verip ne yol ne yemek ne de full akbil veriyordur o yüzden sen iyi bak eski olaylara. Altından kalkamayacağın şeyler olursa buradan bir erkek isimli nick falan al. Hatta Rıdvan alsana Anlayalım biz de. Bu hırsızlık nasıl oldu? Bu Rıdvan nasıl dolandırdı insanları onları sor. Bir bir anlatsınlar burada.

    Ve sana tavsiyem ilk fırsatta o kan emicilerin şirketinden kaç! Şimdiden iş başvurularına başla yoksa adın belki de borsa tarihinin en büyük dolandırıcılığını yapan şirketin yatırımcı ilişkileri çalışanı olarak geçecek. CV'inde ne kadar kötü bir yer olacak farkında mısın? Zaten Linked.in ini bile güncellememişsin. Sen de durumun farkındasın. Bak senden önceki çalışan boşa ayrılmadı oradan ve sen daha az tecrübeli biri olarak oraya getirildi isen kesin senin üstüne bir şeyler yıkacaklar. Bizden söylemesi. Yoksa sence bu kadar kötü bir durumda olan şirket çok tecrübeli ve piyasalara yıllardır hakim birini getirmez miydi? Sen olsan ne yapardın?

    Yok benim KPMG(çok büyük ihtimalle key pi em ci diye okuyorsun) tecrübem var 1 yıl desen. Hadi benim dediklerime inanmazlar oranın da durumu şu:

    https://eksisozluk.com/kpmg--206896

    Arkan&Ergin' e hiç girmiyorum bile. Dolce&Gabbana gibi evet. İsim bu.

    İyi düşün bak bu bir tuzak. İmzalarını atarken 3 kere düşün ve 5 kere kontrol et. Sonra vay ben bunların nasıl insanlar olduklarını anlayamamışım diye ağlama. Bizden günah gitti. Bu satıları yüzde beşyüzmilyon okuyacaksın. Zararın neresinden dönsen kardır unutma. Çok zor günler bekliyor seni. Allah yardımcın olsun.
    Son düzenleme : itsme; 02-01-2019 saat: 02:40.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

  8. #1384
    Usta bizim aynurla cemle adnanla ve bu işlerin başaktoru ibrahimle işimiz bu saatten sonra yok.yaptiklari belli gül gibi şirketi dünyanın en büyük firmaları kiracı iken düşürdükleri durum ortada.aynur hanım la zaten ekmek parasına koşturuyor aracı olarak durumu bildirir celikelleri uyaririz siz dahil hep birlikte.ister eski tas eski hamam soyguna firsatciliga devam ederler.ister insanların hakkını verirler vay efendim yatırımcısına fırsatçı diyen iblis ulen buraya herkes hisse adeti kadar ortak sen neden ucuza kaçırmaya calistin.kurnaz herkesin hisse adetine göre hakkını verecen kimin ne aldığı sattığı seni bağlamaz.ortada bir ortaklık mal var ve bu mal gayrimenkul marka hisse adetine bölünmüş .o hisse sahipleri buranın degeri ne ise ona ortaklar ama 1 kuruş ama 10 TL orası seni bağlamaz kurnaz herifbsen 46 kuruşa kaçırmaya kkalkmadinmi bu ne fırsatçılık uckagitcilik deilmi?.35 kuruş maliyeti olan varsa oda her türlü dava açma yetkisine sahiptir. oradaki gayrimenkule ortaktır. bunların bezdirme taktiklerine kanmayin.biz 4 kardeş mal paylasmistik.hisseli oranda bir kardeşim kendi hissesini 10 bin TL ye satmış.4/1 hissesini.ama burasının değeri normalde 300 bin TL.simdi bize gelen yeni ortağa kardesim sen sana düşen 75 bin tlik yeri 10 bine aldın desek bunu mahkemeye versek hakim ne der.alan kisinin herşeye ortak hakkı var bezmeyin 35 kuruşa alanda mahkemeye versin savcıya versin bu adamları.insanlari rezil ettiler biktirdilar 3 TL den alan adam bela okuyup sattı.ridvan ucuza kaçırsin diyemi sattı.dolayisiyla muhatabimiz celikeller değildir.onlari bu maillerden uyaririz kendileri bilirler .muhatabimiz cimer bimer SPK masak ve devlettir .devlet gucsuzu güçlü karşısında korumak zorundadır.bu soygun celikellerin bütün herseylerini kaybetmelerine vesile olacak aglayanin malı gulene yaramaz.cok beddua aldılar çok ailenin canını yaktilar.bakalim hayrını gorceklermi.

    PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 173/309 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •